Aktywne Wpisy

maybe +56
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jeśli myślicie o Kielcach i nie kojarzą Wam się dobrze, to musimy to powiedzieć wprost - mieliśmy podobnie. Kielce nigdy nie były naszym pierwszym wyborem na spędzenie tam czasu i zwiedzanie. I przeżyliśmy spore zaskoczenie, gdy wpadliśmy na dwa dni, żeby sprawdzić co można tam zobaczyć. Jest naprawdę dużo zabytków, ładne i odnowione centrum, dużo miejsc na aktywność, w tym tyrolka w centrum miasta!!! co dla nas było super sprawą. Naprawdę ładne położenie na wzgórzach, czym wyróżnia się klasztor na Karczówce, wiele pozostałości dawnych kamieniołomów i dużo atrakcji geologicznych z dawnego ciepłego morza, które łącznie można obejrzeć w Geoparku, do którego wstęp jest za free.
Przygotowaliśmy filmy z Kielc i zapraszam do tego znaleziska.
Polecam również obserwację hasztagu #szalonewalizki jeśli chcecie być na bieżąco z moimi znaleziskami.
#kielce #swietokrzyskie #podroze #podrozujzwykopem #turystyka
źródło: Kielce
Pobierz@OkiemMaleny @Pannoramix @BeforeWeGetOld @jakub-juszynski @Ordinary_Woman @kej-ti
@robimypodroze @Nowa-ja @ziolo22 @kam-szu @wolnymkrokiem @mawe @
@wybrany_login_jest_juz_zajety @Ustrojstwo @balkanyrudej @pomidoreq82
@PrzekraczajacGranice @Poludnik20 @frank_b @DenMar @Jimmy_McGill @kojakkg @michalm23
@SatiZTJ @martynasoul @login-zapomniany @BArtus @Sladami_Przygody
@Dynamiczny_Programista @shadow_82 @weegee @agacik92 @bezimiennyjan @Qros22
@JokerBonifacy @ksylenn @Dewpoint @Minieri @geo_piotras @Szantos @Krosajr @konradinho
@Pashahj @fibasko @ddaapp @zestaw_losowych_liter @T3sla @mikolajznowprzyjdzie
@DirtyDrummer @lookaszpl @Poludnik20
Pozdrawiam, rodowity mieszkaniec( ͡° ͜ʖ ͡°)