Wpis z mikrobloga

@editores: a ile trzyma na baterii? Mniejszy i lżejszy telefon = słabsza bateria. Do intensywnego użytkowania kiedy jest potrzebny nie mógłbym mieć takiego bo byłbym uwiązany do kabla i powerbanka i np. musiał biegać z plecakiem. Też bym wolał mniejszy telefon, nie mam łap jak Jordan żeby móc używać takiego klocka w jednej ręce, a jak mam już nosić plecak to wolę do niego wrzucić mbp i na nim pracować.
  • Odpowiedz
@StormtrUper: Asus Zenfone 11, dobrze trzyma intensywnie użytkowany, ale aparat ma jednak gorszy od Scheissunga. Poza tym Samsung wziął pieniądze od Izraela, żeby instalował w telefonach spyware do szpiegowania obywateli bliskiego wschodu. Za to głębokie hatfu na nich. I tak jak od juz chyba dekady używam komputerów z jabłkiem, to jakoś do gejfona się nie mogę przemóc. Jedyną zaletą byłoby to że mogę sobie robić kopiuj wklej z telefonu na
  • Odpowiedz
Wszędzie na zachodzie każdy ma w------e na to jaki ktos ma telefon tylko polactwo zmieszane z mongolskimi genami i reszta dziczy ze wschodu robi z tego symbol statusu.

@pioter_ciemiezca: To nie rób z tego symbolu statusu przegrywie. Weź się do pracy.
  • Odpowiedz
@editores

@Elaviart: Tak, macie masę kompleksów - ten wątek jest na to dowodem.

Nigdy nie będziecie mieli takiego smartfona, więc go wyśmiewacie.

Ja nie wyśmiewam smartfona a twoje kompleksy :)
  • Odpowiedz
@editores To ty zrobiłeś symbol statusu z telefonu, potomku ruskiego mongoła. Jedynym przegrywem jesteś tutaj ty.
Mam trzy telefony, ktore razem są warte więcej niz jeden iPhone, więc japa tam biedaku.
Po drugie, ja nie krytykuję telefonu, tylko twoj wschodni, stepowy system myślenia.
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer mam dokładnie takie same wrażenie. Od kiedy zmieniłem lapki windowsowe na MacBooka to tylko żałuję, że tak późno i wiem, że w życiu do windowsa nie wrócę. Ale za każdym razem jak wezmę ich telefon do ręki to nie jestem w stanie się przekonać. Jak można nie mieć nawet gestu Wstecz z prawej strony ekranu??? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz