Wpis z mikrobloga

Robi to fantastyczne wrażenie, przy jednoczesnym dużym ekranie.

Możecie przegrywy tylko pomarzyć o takim smarfonie.

@editores: Czyli jak krótko powiedzieć, że jest się niedowartościowanym frajerem xD
  • Odpowiedz
@wfyokyga: Wymyśliłem innowacje dla Apple, aparat zamiast wbudowany w telefon to dołączany do gniazdka USB, niespotykana technologia!
I oczywiście świetny sposób na zarobek, bo przecież aparat można sprzedać osobno
  • Odpowiedz
@editores

Możecie przegrywy tylko pomarzyć o takim smarfonie.

Wszędzie na zachodzie każdy ma w------e na to jaki ktos ma telefon tylko polactwo zmieszane z mongolskimi genami i reszta dziczy ze wschodu robi z tego symbol statusu. Poczułeś swoją elytarność, wykopku? Stać cię na iPhone w 2025 roku? Brawo, to niesamowite osiągnięcie.
XD
  • Odpowiedz
@MagicznaRuda

To taki sam telefon jak samsung

co by o Samsungach nie mówić to w kontekście ergonomii faktycznie mają w ofercie jakiś wybór ze swoimi Flipami i Foldami zamiast iść w tego typu absurd jak powyższy IPhone
  • Odpowiedz
@editores weź bo robisz wstyd normalnym posiadaczom jabłek. Takie fanboje to myślałem że umarły śmiercią naturalną

@asdeusz-konopielka: nie umarły... tyle że teraz jest bardziej p--------e "bo ekosystem apple" aha i myszka z touchpadem za 400 zł to jest inowacyjność XD
  • Odpowiedz
@MagicznaRuda mordo, ale flagowie od Samsunga to sa literalnie te same pieniadze. Jedni i drudzy wala w c---a w kontekscie polityki cenowej. Mowie to z persoektywy uzytkownika sporego srodowiska urzadzen Apple.
  • Odpowiedz
Wymyśliłem innowacje dla Apple, aparat zamiast wbudowany w telefon to dołączany do gniazdka USB, niespotykana technologia!

I oczywiście świetny sposób na zarobek, bo przecież aparat można sprzedać osobno

@Tasde: Siemensy miały to 20 lat temu ;)
kasin - >Wymyśliłem innowacje dla Apple, aparat zamiast wbudowany w telefon to dołącz...

źródło: 1000022630

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Anoniemamowy

@asdeusz-konopielka: bez kitu, argument o idealnym wywarzeniu telefonu którego i tak trzeba trzymać dwoma rękoma do pisania SMS-ów. No chyba że op używa go jako fidget spinnera ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ja na 6.8 cała prawie cały czas pisze jedną ręką i jakoś nie widzę w tym nic niezwykłego, taki air ma 6,5 więc jest znacznie mniejszy

może u ciebie to nie kwestia telefonu
  • Odpowiedz
@MagicznaRuda, dobra, ale przecietny user ma w p-----e otwarty system, bo i tak korzysta z defaultowego. Tylko typowe geeki jaraja sie czyms takim. Dla normika nie ma to jakiegokolwiek znaczenia, bo i tak nie bawi sie w zadne rooty i inne, najwazniejsze sa: prosty UI i plynnosc urzadzenia.
  • Odpowiedz