Wpis z mikrobloga

Radek strzelał do ruskich zanim to było modne

1. Radzio nigdy nie strzelał do ruskich inaczej, niż z napleta. Radzio w Afganistanie był jako reporter, nie żołnierz.

2. Radzio swego czasu miał ksywkę "stojakiem do popielniczki Ławrowa". To wtedy, gdy m.in. zapraszał tego [autocenzura] na odprawy polskich ambasadorów i sugerował, że Kaczyński jest nienormalny, bo ostrzegał o kacapskim neoimperializmie

@justlooking5:
eduardo-garcia - >Radek strzelał do ruskich zanim to było modne

1. Radzio nigdy nie ...
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: 1. Istnieją wywiady w których wspomina, że dołączył do mudżahedinów, pracował jako dziennikarz, ale miał karabin i podczas nocnego ataku na garnizon strzelał do radzieckich żołnierzy. We wczesnych latach 2010 rosyjskich ambasador przy NATO komentował znane zdjęcie Sikorskiego pytając „ciekawe ilu naszych zabił?”.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia
Skąd wiesz, że nie strzelał? Byłeś tam?
Inaczej, skąd wiesz, że strzelal z napleta? Lubisz takie akcje? Interesujesz sie napletami?

Ciekawe czy nazywał Ławrowa przyjacielem Miskalem jak pewien Kaczyński w orędziu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Skąd wiesz, że nie strzelał? Byłeś tam?

ei incumbit probatio, qui dicit, non ei, qui negat. Jedziesz.

PS. Kaczyński nie nazywał Ławrowa przyjacielem. Sikorski zapraszał go na odprawy ambasadorów. Kaczyński zamroził stosunki z ruskimi po 2015, Radziu go za to jechał. Feel the difference.

@ipkis123:
  • Odpowiedz
Sikorski już 10x to wyjaśniał

Serio? Myślałem, że przyzna się do błędu, ale skoro zaprzeczył post factum, że się mylił, a Kaczyński miał rację, gdy stało się to oczywiste... ( ) może i niewiele wiem o polityce, ale na tyle dużo by wiedzieć, że oni nigdy się nie przyznają do błędów.

@secs:
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: wy mateckie jesteście wzorcowymi antypolakami, brawo! Wróg u bram, a wy cynicznie nadal napieprzacie na przedstawicieli własnego państwa, bo może wpadnie procencik pisowi.

Ojkofoby bez wstydu, bez kręgosłupa moralnego. Użyłbym mocniejszych wyrażeń, ale jesteście na takim poziomie, że wiem, że macie wywalone na opinie innych. Tylko tłuczecie tę propagandę.
  • Odpowiedz