Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 40.7% (88)
- Nie 38.4% (83)
- Nie wiem 20.8% (45)

KarnetNaGlony +64
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

#wojna #ukraina #rosja #polityka
a jak drony przelecą, to znowu Trump będzie mówił co się stało i czy to była pomyłka xD
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Radzio nigdy nie strzelał do ruskich inaczej, niż z napleta. Radzio w Afganistanie był jako reporter, nie żołnierz.
2. Radzio swego czasu miał ksywkę "stojakiem do popielniczki Ławrowa". To wtedy, gdy m.in. zapraszał tego [autocenzura] na odprawy polskich ambasadorów i sugerował, że Kaczyński jest nienormalny, bo ostrzegał o kacapskim neoimperializmie
@justlooking5:
Skąd wiesz, że nie strzelał? Byłeś tam?
Inaczej, skąd wiesz, że strzelal z napleta? Lubisz takie akcje? Interesujesz sie napletami?
Ciekawe czy nazywał Ławrowa przyjacielem Miskalem jak pewien Kaczyński w orędziu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@eduardo-garcia: Widać jak kolega g---o wie o polityce, Sikorski już 10x to wyjaśniał, chociażby w Kanale Zero
https://youtu.be/LdTD8RYpPag?si=hQkzgWmVE6FPzEfu&t=1301
ei incumbit probatio, qui dicit, non ei, qui negat. Jedziesz.
PS. Kaczyński nie nazywał Ławrowa przyjacielem. Sikorski zapraszał go na odprawy ambasadorów. Kaczyński zamroził stosunki z ruskimi po 2015, Radziu go za to jechał. Feel the difference.
@ipkis123:
Serio? Myślałem, że przyzna się do błędu, ale skoro zaprzeczył post factum, że się mylił, a Kaczyński miał rację, gdy stało się to oczywiste... (✌ ゚ ∀ ゚)☞ może i niewiele wiem o polityce, ale na tyle dużo by wiedzieć, że oni nigdy się nie przyznają do błędów.
@secs:
@dusksign: zaj3biste dowody mordo
Filmiki pod tezę? To oryginalny materiał Wiadomości. Wypieraj dalej, Klaudio Jachiro.
@Qrka:
źródło: 1000010533
PobierzOjkofoby bez wstydu, bez kręgosłupa moralnego. Użyłbym mocniejszych wyrażeń, ale jesteście na takim poziomie, że wiem, że macie wywalone na opinie innych. Tylko tłuczecie tę propagandę.