Wpis z mikrobloga

• 15
@wykopowy_brukselek Absolutna topka seriali ewer, mimo popularnej opinii, że ostatnie sezony to jakieś nieporozumienie. Dla mnie całość trzyma klimat od początku do końca. W tym roku oglądałem ponownie po tych kilkunastu latach i o ile znałem główny zarys fabuły, to różne wątki zaskakiwały mnie na nowo.
  • Odpowiedz
@Salpinx: Niedawno sobie odświeżyłem, nadal świetny serial. Fakt, że można było odczuć lekki spadek po trzecim sezonie, ale w porównaniu do tego co się wyprawiało w niektórych serialach to tam to żaden spadek. I mega uznanie za to jak sumiennie podchodzili so produkcji. Rok czekania na następny sezon i kilkanaście do 20+ odcinków. Teraz czeka się trzy lata na 8 odcinków. xd
  • Odpowiedz
@otsutsuki: Mam zdecydowanie to samo. Sam oglądałem to na żywo 20 lat temu (wraz z piękną częścią analizy każdej klatki na forach) + kilka razy później. Percepcja się nieco zmienia po oglądnięciu innych seriali - gdzie nawet perełki tylko breaking Bad - zaliczały słabsze części sezonów.

Ogląda się nadal dobrze, a sam fakt, że wyspa jest in the middle of nowhere - nie przeszkadza brak technologii współczesnej na wyspie
  • Odpowiedz