Aktywne Wpisy

cypisek84 +67
W końcu po 2 letniej tułaczce w kołchozie udało mi się uzbierać na wymarzony pojazd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
Skoda Octavia RS 2.0 TSI 265 KM w jedynym prawilny kolorze i nadwoziu.
Wrażenia z jazdy? Na razie trudno cokolwiek powiedzieć, boje się przekraczać 3k obrotów ale jest z tym ciężko przy tym aucie.
Dostałem info od handlowca, że DSG uczy się kierowcy przez pierwsze 1500 km więc nie
źródło: 8c03719117ac1018c7d6054370a38d78579fe6e0c3c457357f184b3af6825aac,w800
Pobierz
diszpetri +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

i czujesz się jakby dzieliło was 10 lat różnicy. a jesteście w tym samym wieku.
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: Z fajności i tak nic nie ma.
@PiesekKrolowejElzbiety: rel u mnie to samo, a najgorsze iz starsze rodzenstwo to ten sam poziom co rodzice, potem pojawilem sie ja polaczenie najgorszych cech rodzicow
@RxTx: Tylko żę mi wielokrotnie uświadamiano, że jestem brzydki, co jest niestety prawdą. Próbowałem zapraszać dziewczyn na jakieś wyjścia i zawsze otrzymywałem odmowy - czasami bardziej kurtuazyjne, a innym razem bardziej bezpośrednie. Ludzie najwyżej traktowali mnie, jako sympatycznego chłopaka i w najlepszym wypadku traktowali mnie jak powietrze, a przez większość czasu edukacji byłem
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: tylko po co to sobie wmawiać - żeby poczuć się ze sobą odrobinę lepiej na sekundę? właśnie istnieje większa szansa, że ktoś ładny będzie fajniejszy, bo prawdopodobnie miał lepsze życie. to ten sam cope, że bogactwo szczęścia nie daje.
@PiesekKrolowejElzbiety: @Pan_Hieronim: Eee tam, mi sie dobrze wylosowalo bo wyglądam jak Cavill tylko ze wyższy i coś tam jeszcze mam w mózgu, ale co z tego jak spiedolina w mózgu mocno i siedzę z wami tutaj na portalu ze śmiesznymi