Wpis z mikrobloga

@Pan_Hieronim: @PiesekKrolowejElzbiety mam tak samo. nieraz młodsi kolesie ode mnie nie dość, że wyżsi, lepiej wyglądający to jeszcze mądrzejsi, bardziej rozgarnięci. pewnie czynników jest sporo. geny - wiadomo, ale muszą być też majętni, rozgarnięci rodzice, którzy o pewne rzeczy zadbają od dzieciństwa takiego osobnika. my tutaj jesteśmy w większości przypadków z mniej lub bardziej dysfunkcyjnych rodzin.
  • Odpowiedz
@Pan_Hieronim: też mnie to dołuje. rówieśnicy z którymi chodziłem do podstawówki ponad 1.80 wzrostu, broda, szerokie bary, no takie prawdziwe chłopy. wiadomo - nie każdy, ale wielu. a ja 160 wzrostu, baby face i zero zarostu.

i czujesz się jakby dzieliło was 10 lat różnicy. a jesteście w tym samym wieku.
  • Odpowiedz
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: dokładnie tak. Jak chuop zamiast się użalać nie zacznie żyć to nikt się niestety nie dowie o jego zaletach. Tak naprawdę sam się ogranicza że daje j3banie o jakiegoś gościa z poczekali
  • Odpowiedz
  • 13
Jak chuop zamiast się użalać nie zacznie żyć to nikt się niestety nie dowie o jego zaletach.

@RxTx: Tylko żę mi wielokrotnie uświadamiano, że jestem brzydki, co jest niestety prawdą. Próbowałem zapraszać dziewczyn na jakieś wyjścia i zawsze otrzymywałem odmowy - czasami bardziej kurtuazyjne, a innym razem bardziej bezpośrednie. Ludzie najwyżej traktowali mnie, jako sympatycznego chłopaka i w najlepszym wypadku traktowali mnie jak powietrze, a przez większość czasu edukacji byłem
  • Odpowiedz
mogło by się okazać przy bliższym poznaniu że jesteś fajniejszy od niego. Jak ktoś ładny to nie znaczy że fajny czy przyzwoity.

@Yenn_z-Wyspy7Slonc: tylko po co to sobie wmawiać - żeby poczuć się ze sobą odrobinę lepiej na sekundę? właśnie istnieje większa szansa, że ktoś ładny będzie fajniejszy, bo prawdopodobnie miał lepsze życie. to ten sam cope, że bogactwo szczęścia nie daje.
  • Odpowiedz
W moim przypadku najlepsze jest to że rodzice wyglądali jak oskarek i julka tamtych czasów.

Mnie to najbardziej dołowało jeśli wiedziałem że taka osoba jest dodatkowo bardzo inteligentna

@PiesekKrolowejElzbiety: @Pan_Hieronim: Eee tam, mi sie dobrze wylosowalo bo wyglądam jak Cavill tylko ze wyższy i coś tam jeszcze mam w mózgu, ale co z tego jak spiedolina w mózgu mocno i siedzę z wami tutaj na portalu ze śmiesznymi
  • Odpowiedz