Aktywne Wpisy

vieniasn +319
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

dominges08 +50
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz

Nowa inwestycja mieszkaniowa, gdzie jest Światłowód Inwestycje i Polski Światłowód Otwarty.
#internet #swiatlowod #swiatlowod #swiatlowodinwestycje #polskiswiatlowodotwarty #netia #orange #inea #siecikomputerowe #ftth
@lelele112233: no nie wiem, ja tam nie dostałem.
@victordeleco2 ale mam lokalnego niedużego operatora, nie molocha w stylu Orange. Generalnie, jeśli jest opcja zamówienia osobnego ONT, to po prostu spytaj, czy by ci nie dali prostego bridge i nic więcej.
Tyle, że Ty jeszcze chcesz TV i tu może
Telewizja:
play puszcza strimingiem przez otwarty internet
orange puszcza dedykowanym vlan iptv, ale ma też klasyczny striming - dekodery na android tv i tutaj nie trzeba cudować.
vectra też klasyczny striming z internetu
Co do własnego routera - wciąż chyba mało który operator się na to zgadza
Ale to zgłaszałem przy zamówieniu, chociaż widzę, że na umowę wstępnej nie ma tego zaznaczonego.
Z tego co się orientuję ONT nie dostaniesz na infrastrukturze Inei ale na Światłowód Inwestycje i Polski Światłowód Otwarty powinien być, przynajmniej rok temu tak było.