Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +457
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +107
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Nowa inwestycja mieszkaniowa, gdzie jest Światłowód Inwestycje i Polski Światłowód Otwarty.
#internet #swiatlowod #swiatlowod #swiatlowodinwestycje #polskiswiatlowodotwarty #netia #orange #inea #siecikomputerowe #ftth
@lelele112233: no nie wiem, ja tam nie dostałem.
@victordeleco2 ale mam lokalnego niedużego operatora, nie molocha w stylu Orange. Generalnie, jeśli jest opcja zamówienia osobnego ONT, to po prostu spytaj, czy by ci nie dali prostego bridge i nic więcej.
Tyle, że Ty jeszcze chcesz TV i tu może
Telewizja:
play puszcza strimingiem przez otwarty internet
orange puszcza dedykowanym vlan iptv, ale ma też klasyczny striming - dekodery na android tv i tutaj nie trzeba cudować.
vectra też klasyczny striming z internetu
Co do własnego routera - wciąż chyba mało który operator się na to zgadza
Ale to zgłaszałem przy zamówieniu, chociaż widzę, że na umowę wstępnej nie ma tego zaznaczonego.
Z tego co się orientuję ONT nie dostaniesz na infrastrukturze Inei ale na Światłowód Inwestycje i Polski Światłowód Otwarty powinien być, przynajmniej rok temu tak było.