Wpis z mikrobloga

Seryjnie zastanawiam się co takiego jest z kurczakami z KFC, że tyle ludzi ma po nim perypetie, od niestrawności po sraczke. Nie ważne jaki to kraj i jakiej narodowości ludzie, zawsze słyszę to samo. A na prawdę lubię śmieciowe niezdrowe jedzenie i nic się nie dzieje potem, natomiast KFC to z góry zaplanowany wyrok na bebechy ale kur zak smaczny. Pozdrawiam z toalety #pytaniedoeksperta #jedzzwykopem #kfc #srajzwykopem
Megatron_John - Seryjnie zastanawiam się co takiego jest z kurczakami z KFC, że tyle ...

źródło: temp_file4613171541222926408

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Megatron_John:mam nadzieje że zaorają kfc ¯\(ツ)/¯Popeyes Louisiana Kitchen, Inc.amerykańska sieć barów szybkiej obsługi sprzedająca głównie smażonego kurczaka i kanapki z kurczakiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@lesgos1235 bajt to ty jesteś
@MudFrog gratulacje, to że jestes jednym z nielicznych nie oznacza ze to bzdura, pomyśl co piszesz.
@Solsith no i jeszcze ceny w KFC, na miescie można kupić normalne kurczaki z oleju za mniej i nie ma problemów z rzałądkiem potem. Skusiłem się dziś bo nic nie było za bardzo przy autostradzie a chłop głodny jechał
  • Odpowiedz
  • 1
@Vadzior ja to jestem ugulem p------y, jak robie zakupy to ide do taco bell z siatami i proszę, żeby mi zrolowali pite z samym tartym serem i pomidorami do salsy xD mikrofala i jestem zadowolony
  • Odpowiedz