Aktywne Wpisy

Finesta +1052
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +65

Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
@SzymonSays: ja mam zaraz 40, milutko być nazwaną gówniarą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jerard: już matki, które żałują bycia matkami lecą postować to pod nazwiskiem xdddd To nie Mariusze z Trzebnicy
@spirityfree: wyobrażam sobie, ale takie życie jest puste i bezsensowne, ale tego po prostu nie widać jak się jest w tamtym miejscu :D
źródło: maxresdefault
PobierzJest wiele cech charakteru i umiejętności które trzeba posiadać, które są kluczowe chociażby w małżeństwie, jeśli ma być szczęśliwe i trwałe.
Brak umiejętności stworzenia trwałego związku, jako kobieta, która ma większy wybór, albo zawziętość w negatywnym podejściu do dzieci to
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cope
Najblizsza analogia to wyprawa w góry. Ogólnie patrząc to niezla c--------a. Ciagle pod górke, a najgorsze i tak jest schodzenie. Po cholere sie tam w ogole w--------c? Ale jednak ten wysilek nadaje temu smaku i to co tam doswiadczysz, zobaczysz jest unikatowe. Podobnie z potomstwem. A cudze dzieci - cudze zazwyczaj w-------a xD
Jeśli ty lubisz pizzę to nie oznacza to automatycznie, że wszyscy inni też muszą.