Aktywne Wpisy

Nill0n +17
TLK "MAŁOPOLSKA"
źródło: IMG_20250923_000658
Pobierz
aversxx 0
tak czysto teoretycznie jak najlepeij zniszczyc/ukryć ciało w Polsce? #biologia #ciala #polcija #zbrodnie #wydarzenia #kryminalne
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20250923_000658
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Mam jeden kłopot i pytanie - mianowicie w dniach 14-18 października mam trochę ważny rodzinny wyjazd, którego nie chciałbym anulować. Nie wiem czy dostanę tę pracę, a jeżeli tak to nie wiem czy będzie to przed tą datą.
Ale gdyby miało się tak stać, to w którym momencie powinienem ich potencjalnie o nim poinformować? Podczas drugiej rozmowy jeżeli do niej dojdzie? Bo na pierwszej może to na start mnie przekreślić
#pracbaza #hr
Właśnie problem bo nie wiem kiedy by chcieli mnie zgarnąć, na pracuj.pl rekrutacja niby zamyka się za 2 tygodnie dopiero. Szkolenie nie wiem czy działa w jakiejś formie grupowej czy indywidualnej (zgaduje że grupowej bo po co indywidualna xd). Szansa na to, że zaczynałoby się to od listopada jest raczej nikła
Może jakby pytali się o dyspozycyjność, to powiedzieć, że od 20 października czy
@jim_carrey: xD
@KarbowanaPapryka: zanim sie podpisze umowe jest pare dni na negocjacje. Mozna wtedy powiedziec, ze miales plany rodzinne bez podawania zbednych szczegolow. W HR tez pracuja ludzie...
O tu nie rozumiem "xD", w sensie że mają ich bardzo dużo i nie dopowiedziałem? Z tego co kojarzę to duży przemiał
Czyli ty byś jutro nie mówił? Bo ja myślałem o tym, żeby na końcu spotkania przy pytaniach zapytać się kiedy by chcieli rozpocząć współpracę i jeżeli będzie przed wyjazdem, to o nim powiedzieć. Chyba, że tobie chodzi o przekazanie tej informacji później? Bo jeżeli tak to