Aktywne Wpisy
asdfashaass +62
źródło: IMG_20251103_045013
Pobierz
cocojambo210 +42
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_20251103_045013
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Rok temu jak szukałem auta, pojechałem obejrzeć "podejrzane auto widmo" którego nikt nie był w stanie obejrzeć a gość je wystawiał z dobre 2 lata z różnymi cenami i losowymi zdjęciami z internetu.
Ostatnio na grupie znowu się pojawiło, losowe zdjęcia, cena 20k powyżej rynkowej oraz jakiś opis. Więc napisałem w komentarzu, że zdjęcia nie są tego auta, a opis i stan się nie zgadza oraz opisałem zgodnie z prawdą co zastałem na miejscu gdy byłem je obejrzeć. Typ mi odpisał "czy dalej ludziom dupę zawracam jeżdżąc bez pieniędzy".
Po godzinie na OtoMoto dostaje wiadomość (nick to imię i nazwisko tego typa XD) że jest zainteresowany moim egzemplarzem. Zapytałem czy on z miasta xxx skłamał że Wrocław i żebym do ASO przyjechał, a najlepiej podał adres gdzie można to auto obejrzeć. Naciska niesamowicie, bo nawet gdy mu odpisałem że cena to jednak +3k bez problemu się zgodził XDDDDDDDD
Stary piernik około sześćdziesiątki z firmą i go tak d--a zapiekła, bo napisałem pełen prawdy komentarz? xD
Co waszym zdaniem typ chce osiągnąć? Uszkodzić auto, zagrozić mi na żywo czy zmarnować czas?
#samochody #motoryzacja #c---------------a #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #otomoto #kiciochpyta