Wpis z mikrobloga

• 2
@trevoz: no nie wiem, jak dla mnie dosyć nachalna - po pierwsze to wrzucił specjalnie do serii perseusz bo się lepiej kliknie, a po drugie pół filmiku dosłownie tylko o tym
  • Odpowiedz
  • 1
@Gueral dlaczego? Przecież bardzo dużo vlogosfery z milionowymi zasięgami ma patronite'a czy wesprzyj. Szczerze mówiąc łatwiej policzyć takich, którzy tego nie mają.

Scifun nawet zrobił patronite'a i tłumaczył, że koszty prowadzenia kanału na juz wyższym poziomie sa naprawdę duże i z samych wyświetleń tego nie pociągniesz
  • Odpowiedz
  • 2
@kompotply od ilu lat oglądasz yt? Typ literalnie pomimo 10 lat tych filmow na karku nagrał najładniejsze filmy i serie XD. Współpraca z Intelem i Grenlandia w jego wykonaniu to absolutny peak
  • Odpowiedz
  • 1
@Angmac: jeszcze raz - to, że większość tak robi to nie zmienia fakt, że dla mnie to jest słabe, dlaczego ktoś kto zarabia powiedzmy 6000/msc (albo mniej) ma dawać kasę komuś kto zarabia 60000/msc (albo więcej)

i żeby nie było, ja nikomu nie zabraniam, każdy ze swoim sianem może robić co chce, dla mnie to po prostu prostu zalatuje chciwością
  • Odpowiedz
@Gueral z tym zarabianiem to tak średnio. Ma zasięgi, ale jeszcze długo będzie spalony i marek, bo mimo że się wybronił to trochę gówna się przylepiło. Marki tęgo nie lubią.
Ja tam wolę się upewnić że nie braknie mu na prawników bo te k--------y trzeba dokończyć;)
  • Odpowiedz