Aktywne Wpisy

annlupin +14
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +20
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

źródło: IMG_7258
PobierzMało się o tym mówi, ale nasze szkoły jazdy są kiepskie.
Mi cały czas tłukli, ,,MUSISZ JEŹDZIĆ DYNAMICZNIE", no i ludzie tak prowadzą.
XXI wiek, a niektózy dalej siedzą mentalnie we fiacie 125p, że hamulce z tarczami wymagały informacji o większej sile hamowania xD
źródło: IMG_7260
Pobierzźródło: IMG_7259
Pobierzźródło: IMG_4399
PobierzIle to jeździ z zakazami prowadzenia...
Są tacy co mają po siedem i dają mu ósmy.
Jeśli ekspresówka, to uczciwy mandat - bo jednak to przesada 180 na 120.
Ograniczenie na S jest 120. Jak już chcesz łamać przepisy to nie podjeżdżaj jak małpa pod sam zderzak mrugając długimi. I odpuść gadki że lewy pas to jest i tamto bo tak samo łamiesz przepisy jak przyklejony do lewego pasa. Skąd to przekonanie że twoje łamanie przepisów jest lepsze i możesz
@zonecom: bez przesady, to bardziej kwestia pojemności silników, a wszystko poza Suvami i sedanami bmw/audi to padaka kompletna. Jakieś ecoboosty i inny szajs.
A w swoim 20-letnim gruzie to przy 160 dopiero wbijam szósty bieg xD
Choć przyznaję, wolę zdecydowanie niższe prędkości, takie 140km/h na esce jest git
120 to predkosc MAKSYMALNA, nie migasz swiatlami chocby chlop wyprzedzal jadac 90 tylko grzecznie czekasz