Wpis z mikrobloga

@kluha666: póki jeszcze się kupuje przez operatora np T-Mobile za 20 zł miesiąc to ma to sens, w pełnej cenie z tymi dodatkowymi płatnościami do niektórych e-booków bez sensu moim zdaniem
  • Odpowiedz
@szynall: Ja nie kupuję w ciemno. Najpierw pirat a jak mi się podoba, to kupuję.
Skoro jednak jesteś tak stanowczo krytyczny, to może powiesz mi co mam zrobić, jeśli chcę przeczytać w książce dwie strony? Mam kupić czy ściągnąć pirata?
Chciałem przeczytać w książce Kaczyńskiego, jego wyznania o jego rozmowach o finlandyzacji Polski w ambasadzie ZSRR, jesienią 1989 roku. Mam zasilać portfel kogoś, kto jest moim zdaniem agentem wpływu, czy
  • Odpowiedz
@tom-bombadil-inny: jak ostatni raz korzystałem z legimi, zanim się wszystko popsuło, to widziałem tam fragmenty książek które można było przeczytać . Nie 2 strony, a kilkanaście do kilkudziesięciu (zależy jaka czcionka odczytu). Jak to za mało to nic nie poradzę ¯\(ツ)/¯

A podany przykład bardzo ciekawy, akurat taki wybrałeś żeby się usprawiedliwić. Na każdego autora coś szukasz by mieć czyste sumienie? Piekara jest za PiSem? Download. Sapkowski chciwy cham? Download.
  • Odpowiedz