Właśnie przedłużyłem sobie #legimi do 17 czerwca. Mimo, że teraz to cień platformy sprzed kilku miesięcy, nadal jest jedyną rozsądną opcja, dla czytających eBooki. Samo to, że na "półce" mam niemal 600 książek. #ksiazki #chwalesie #ebook
@kluha666: póki jeszcze się kupuje przez operatora np T-Mobile za 20 zł miesiąc to ma to sens, w pełnej cenie z tymi dodatkowymi płatnościami do niektórych e-booków bez sensu moim zdaniem
@kluha666: raczej #zalesie. Po co placic jakims smiesznym posrednikom co ruchaja wydawcow, jak mozna po prostu pobierac sobie ebooki zaz darmo z neta? ( ͡°͜ʖ͡°)
@szynall: Ja nie kupuję w ciemno. Najpierw pirat a jak mi się podoba, to kupuję. Skoro jednak jesteś tak stanowczo krytyczny, to może powiesz mi co mam zrobić, jeśli chcę przeczytać w książce dwie strony? Mam kupić czy ściągnąć pirata? Chciałem przeczytać w książce Kaczyńskiego, jego wyznania o jego rozmowach o finlandyzacji Polski w ambasadzie ZSRR, jesienią 1989 roku. Mam zasilać portfel kogoś, kto jest moim zdaniem agentem wpływu, czy
@tom-bombadil-inny: jak ostatni raz korzystałem z legimi, zanim się wszystko popsuło, to widziałem tam fragmenty książek które można było przeczytać . Nie 2 strony, a kilkanaście do kilkudziesięciu (zależy jaka czcionka odczytu). Jak to za mało to nic nie poradzę ¯\(ツ)/¯
A podany przykład bardzo ciekawy, akurat taki wybrałeś żeby się usprawiedliwić. Na każdego autora coś szukasz by mieć czyste sumienie? Piekara jest za PiSem? Download. Sapkowski chciwy cham? Download.
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
#ksiazki #chwalesie #ebook
źródło: 1000010783
PobierzSkoro jednak jesteś tak stanowczo krytyczny, to może powiesz mi co mam zrobić, jeśli chcę przeczytać w książce dwie strony? Mam kupić czy ściągnąć pirata?
Chciałem przeczytać w książce Kaczyńskiego, jego wyznania o jego rozmowach o finlandyzacji Polski w ambasadzie ZSRR, jesienią 1989 roku. Mam zasilać portfel kogoś, kto jest moim zdaniem agentem wpływu, czy
A podany przykład bardzo ciekawy, akurat taki wybrałeś żeby się usprawiedliwić. Na każdego autora coś szukasz by mieć czyste sumienie? Piekara jest za PiSem? Download. Sapkowski chciwy cham? Download.