Wpis z mikrobloga

Kiedyś myślałem, że Arek jest tam najbardziej poważny. Ojciec trójki dzieci itd. teraz myślę, że jest na odwrót xD przebił sufit żenady broniąc swoich pół recenzji materiałem filmowym xD

#kiszak
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pawel_Jumper: Arek dostosowuje się do krytyki? Jakieś konkrety? Bo ostatnio to już po bandzie jeździ pisząc wysrywy na X (dawniej Twitter), że mu influencera z Ameryki obrażają i nie kupi Ghost of Yotei. Jeszcze o tym niesamowitym wydarzeniu ze świata gejmingu dwa materiały nagrał. Z krytyką on sobie nie radzi od zawsze, a dodatkowo jego wybujałe ego nie pozwala na dostosowanie się do tej krytyki.
  • Odpowiedz
@MalyToster: oj chyba źle zrozumiałeś to co napisałem ale to pewnie moja wina. Chodziło mi o to że coraz częściej jego filmy opierają się na walce czy odpowiadaniu na krytykę. Po prostu kręci swoje materiały w około tego tematu. To że mu idzie z tym słabo widać po najnowszym filmie o recenzjach. Takich dyrdymałów dawno nie słyszałem co w sumie + dla niego bo film obejrzałem z zaciekawieniem xd
Pawel_Jumper - @MalyToster: oj chyba źle zrozumiałeś to co napisałem ale to pewnie mo...

źródło: e40f975f-5c41-4890-a1c9-fb4265691bdd

Pobierz
  • Odpowiedz
Po Arku widać że bardzo słabo radzi sobie z krytyką, wręcz cały swój najnowszy kontent zaczyna (mniej lub bardziej świadomie) tej krytyce podporządkowywać.

@Pawel_Jumper: ale to chyba cecha wszystkich dupologów.
Oni wszyscy mają kruche ego.
  • Odpowiedz
  • 2
@Jariii Dokładnie, tak jak mówiło się, że to arek powinien odciąć się od kiszaka, tak teraz wychodzi, że kiszak powinien odciąć się od arka.
  • Odpowiedz