Wpis z mikrobloga

ja wiem, że nieładnie jest się naśmiewać z ułomności...ale dawno nie miałem tyle ubawu z osób, które mają tak głębokie deficyty emocjonalne i psychiczne i próbują je kompensować trzymaniem psów w pobliżu społeczności ludzkich. psy, z natury są zwierzętami stadnymi - jak wam tak bardzo zależy na byciu członkami stada, a tak was te bezgranicznie głupie istoty traktują (co jest główną przyczyną kłopotów, które generują), to zamieszkajcie sobie w swoich stadach, w schroniskach czy innych miejscach odosobnienia. nikt wam nie broni pielęgnować swoich deficytów, róbcie to sobie do woli - z dala od normalnych ludzi pragnących żyć bez ujadania i smrodu, gówien na trawnikach i chodnikach, obszczanych murków ubogacanych przez wasze ukochane ekwiwalenty bezwarunkowej miłości.
psiarstwo === patusiarstwo.
#psy #psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RasowyAfroamerykanin: ale wiesz ze stada można stworzyć tylko w gronie swojego gatunku, a psy żyjące z ludźmi czy innymi zwierzętami nie tworzą stada bo PSY TO NIE SA ZWIERZETA STADNE TYLKO SPOLECZNE. A to wbrew pozorom spora różnica.

Ja bardzo sie ciesze ze ktoś chce byc ekspertem w jakimś temacie i wytykać różne problemy świata, ale fajnie bylo by najpierw poczytać o temacie na którym sie chce wypowiadać, a nie
  • Odpowiedz
@Gieremek Krowy i świnie też zostały udomowione ale jakoś nie słyszałem żeby ktoś trzymał swinie w swojej wynajętej klitce z wielkiej płyty mało tego nie widzę po ulicach krowich gowien ani wprowadzania bydła do sklepów czy restauracji bo jak każde inne zwierzę mówiąc krótko narobiło by smrodu. Chłopu umknęło że zwierzęta trzymie trzymie sie w wyznaczonych do tego miejscach w tym przypadku chlewie czy oborach a psy w kojcach. Nie chłopie
  • Odpowiedz