Wpis z mikrobloga

#kiszak Czaicie jakie to musi być p--------e, żeby teraz być fanem ludologów? Dosłownie wszędzie się z tych ludzi śmieją. Choć oni nadal żyją w bańce, że "hehe, na twitterze to tylko 5 osób jedzie po ludologach", "a na wykopie to w ogóle 20 osób tam siedzi z multikontami". Bardzo zabawnie się to czyta.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Huptys: jak demonz sie smial to bylo niszowe, ale teraz ciagle u gucia donejty jakies wpadaja menelowe, u karrypto co streama spam donejtow obrazajacych rumuna, a ze nawet rybson z xayem cisna z wasacza to juz cos oznacza XD
najsmieszniejsze, ze akurat mammon jest obronca kiszaka XDDDD wiadomo, nie kazdy akolita jest jak mammon, ale i tak smieszne
  • Odpowiedz
@Huptys: Absurdalne jest, że 1500 ludzi codziennie siedzi na strimie jakiegoś wytatuowanego przygłupa. Niektórzy byli widzowie rumuna już dawno zobaczyli jego hipokryzje, albo znudziło ich pieprzenie o upadku ubisoftu i przeszli na stronę antyludologiczną, bądź po prostu im się znudził. Masa osób natomiast siedzi na tych jego transmisjach, niektórzy nawet dłużej niż rok i nie byli w stanie dojść do wniosków, że on często przeczy sam sobie, manipuluje i jest
  • Odpowiedz
@Huptys: Oni mają wyparcie i znajdują różne wytłumaczenia tak jak napisałeś że to 10 osób się uczepiło ich idoli i nie warto się tym przejmować, tymczasem jazda z ludologami a szczególnie beka z rumuna jest wszechobecna, ale oni też rzadko wychodzą ze swojego rumuńskiego gniazda. Żeby wiedzieć, że cały twitch ma bekę z rumuna to by najpierw musieli obejrzeć coś innego niż wykład od drakuli. Wstyd się gdziekolwiek przyznać do
  • Odpowiedz
@AntyKuc Nigdy nie byłem jego fanem choć od czasu do czasu obejrzałem jego filmik gdzie się z częścią zgadzałem lub nie. Bardzo szybko zaczęło mnie irytować jego ego w------e w kosmos. Tak samo reszta bandy których twórczość stała się męcząca po czasie.
  • Odpowiedz
@Huptys: Arek ciągle jest lepszy od wielu recenzentów, którzy mają więcej subów w Polsce. Kiszak moim zdaniem też, ale... O ile Arka mogę oglądać (tak, uważam że argumenty które dostarczył na niego ten tag nie są tak potępiające, każdy w polskim giereczkowie dopuścił się takich samych czynów, a nawet gorszych, Arek nie wypada tak źle na tle GOL, Zagranika, Rocka etc. bo o tych lepszych jak NrGeek, czy Archon nie
  • Odpowiedz
@Huptys: mam wrazenie, ze gdyby tworzyli cokolwiek (kiszak aktualnie jest jedynie tzw. odtwarzaczem) to by tego losu unikneli. kiszak moglby dalej tworzyc swoje recenzje, ale przestal tworzyc swoj content na yt po recenzji stellar bladea. niestety jest na tyle leniwy, ze nawet nie potrafi sobie zrobic samemu pysznych ziemniaczkow...
a cala reszta ludologow to chyba zatrzymala sie na griftowaniu lewej strony giereczkowa, tym samym stajac sie tym czym co hejtowali
  • Odpowiedz
mam wrazenie, ze gdyby tworzyli cokolwiek (kiszak aktualnie jest jedynie tzw. odtwarzaczem) to by tego losu unikneli.

@okfmale: to jest tzw. wpadnięcie do d**y i urządzanie się w niej. Bardzo niebezpieczne zjawisko. Albo otoczenie się klakierami... To akurat rzuciło mi się od początku w oczy, jak dowiedziałęm się, że Kiszak i Arek są zblatani, jak Stelmach i Arhon daaaaaaaawno temu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Huptys Na początku taka linia obrony była, ze to kilka osob i to na eykopie. Teraz areczek jest ciśnięty wszedzie. Nawet w swojej bańce. A on dalej brnie w te swoje urojenia.
  • Odpowiedz
Na początku taka linia obrony była, ze to kilka osob i to na eykopie. Teraz areczek jest ciśnięty wszedzie. Nawet w swojej bańce. A on dalej brnie w te swoje urojenia.

@domuru: no bo dopóki wykop nie wydrążył, to tak było. First Time? Tak działa wykop effect i tak było już w czasach, jak byliśmy nastolatkami. Czyli 2 dekady temu. Pomijam już fakt, że takie rzeczy u recenzentów z GOL
  • Odpowiedz
a cala reszta ludologow to chyba zatrzymala sie na griftowaniu lewej strony giereczkowa, tym samym stajac sie tym czym co hejtowali tylko z drugiej strony kompasu politycznego (komentowanie jakis wpisow na twitterze o zerowym zasiegu xD)

@okfmale: ta twórczyni GoY, to nie jest random, chyba że mówisz o kimś innym. Jak dla mnie, doszło do czegoś innego. Kiszak wkurzył zbyt wielu ludzi, atak był skierowany głównie na niego (wykop, karachany),
  • Odpowiedz