Aktywne Wpisy

maybe +70
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

najsmieszniejsze, ze akurat mammon jest obronca kiszaka XDDDD wiadomo, nie kazdy akolita jest jak mammon, ale i tak smieszne
@AntyKuc: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: thatsme
Pobierza cala reszta ludologow to chyba zatrzymala sie na griftowaniu lewej strony giereczkowa, tym samym stajac sie tym czym co hejtowali
@okfmale: to jest tzw. wpadnięcie do d**y i urządzanie się w niej. Bardzo niebezpieczne zjawisko. Albo otoczenie się klakierami... To akurat rzuciło mi się od początku w oczy, jak dowiedziałęm się, że Kiszak i Arek są zblatani, jak Stelmach i Arhon daaaaaaaawno temu.
@domuru: no bo dopóki wykop nie wydrążył, to tak było. First Time? Tak działa wykop effect i tak było już w czasach, jak byliśmy nastolatkami. Czyli 2 dekady temu. Pomijam już fakt, że takie rzeczy u recenzentów z GOL
@okfmale: ta twórczyni GoY, to nie jest random, chyba że mówisz o kimś innym. Jak dla mnie, doszło do czegoś innego. Kiszak wkurzył zbyt wielu ludzi, atak był skierowany głównie na niego (wykop, karachany),