Aktywne Wpisy

laventel +40
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tytyka +202
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz

Czy naprawdę musi się stać tragedia żeby rząd w końcu zakazał mydłotubek?
#bekazlewactwa #heheszki #humorobrazkowy #pdk
źródło: 1000024219
Pobierz@0rdynus: Babcia kupi wnuczkowi i nieszczęście gotowe, lobby mydlarskie nieźle musiało posmarować, że coś takiego w ogóle przechodzi.
źródło: obraz_2025-09-22_094200447
Pobierz@Nighthuntero: bo wtedy był pewnie potrzebny temat zastępczy, a teraz już nie ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierz@Nighthuntero: albo jakiś budowlaniec pomyli z alkotubką i stanie się tragedia. Problem wart poruszenia we wszystkich mediach i długich debatach politycznych
Polecam unijne Rozporządzenie GPSR (General Product Safety Regulation).
Artykuł 6 ust. 1 lit. f mówi o tym, że za produkt niebezpieczny może zostać uznany produkt, który choć nie jest żywnością, przypomina ją, i można by go z nią pomylić ze względu na kształt, zapach, kolor, wygląd, opakowanie, oznakowanie, objętość, wielkość lub inne właściwości, w związku z czym istnieje możliwość wzięcia go do ust, ssania lub połknięcia
W Polsce wcale nie ma problemu alkoholizmu xd
Proponuję na każdym sklepowym regale wystawiać wódę. W butelkach, w tubkach, w żelu, w sprayu... Xd
Trzeba w końcu pomóc prawackim degeneratom zachlewać mordę z partyzanta już od samego rana:)