Jak widać właściciel psiecka nie był specjalnie zainteresowany zapanowaniem nad swoim psynem. Zmęczył się chłopina próbami odciągnięcia to i se usiadł na krawężniku, żeby zaczekać aż puszek dokończy zagryzanie swojej ofiary xD Smyczy czy tam liny też za specjalnie nie chciał przyjąć od ludzi oferujących pomoc i działać - chyba wiedział co synek może zrobić xD
@Gieremek: Manipulacja polegała na tym że wrzucali zdjęcia swoich psów ras nieagresywnych i się nabijali że hehe patrzcie jakie straszne i groźne, już wykopki panikują. Gdzie afera tyczy się psów agresywnych które ludzie wyprowadzają bez kagańca i smyczy, i które stanowią realne zagrożenie dla ludzkiego zdrowia o życia o czym świadczą doniesienia o ilości pogryzień w Polsce i zdjęcia ich skutków. To jest aż absurdalne że na argumenty że powinien
@Gieremek: ojojoj, psiarz się zesrał. Mam nadzieję że masz reklamówkę żeby to pozbierać.
Z jednej strony mamy debili z agresywnymi psami, którzy stanowią zagrożenie dla ludzi, a z drugiej resztę psiarzy, którzy tylko stanowią uciążliwość dla reszty społeczeństwa.
@Gieremek: Wiadomo że wykopki mają tendencję do przegrzania tematu i przegięcia w drugą stronę, ale skala tej afery dla mnie pokazuje że problem jest realny i siedział w ludziach, którzy bali się o tym głośno mówić i stąd ten wybuch gdy w końcu ktoś się odważył to poruszyć. No i jednak tu problem jest nie tylko z rasami agresywnymi ale też z psami halasujacymi, właścicielami niesprzatajacymi po psach i psami
@Gieremek: żryj g*wno razem ze swoim pupilem. Nie jestem tu od robienia akcji społecznych, bo nie jestem upośledzony umysłowo, żeby myśleć że wykop ma przełożenie na rzeczywistość.
Sam zostałem pogryziony na ulicy przez pieska co nie gryzie i przy my rasie agresywnej nawet nie stał. Bez problemu jego zdjęcie by mogło trafić do wczorajszej nitki.
Psów w przestrzeni publicznej jest za dużo, ich przygłupi właściciele nad nimi kompletnie nie panują,
@Dr_Manhattan: Pytanie, czy w takiej sytuacji można legalnie i bezkarnie zaje..ć takiego agresywnego psa? Wiem że pana z siekierą zgarnęli, ale tu jest nagrane czarno na białym że pies jest agresywny.
@Dr_Manhattan: jpr ale mnie gotują takie filmy, nawet jako kociarza. Wychodzisz sobie na spacer ze swoim ukochanym zwierzakiem a chwilę później patrzysz bezsilnie jak wyje, zdychając przez idiotyzm jakiegoś niedowartościowanego patusa. Bezwzględne kary więzienia (choćby na rok) dla właścicieli i automatyczne usypianie psa.
#puszekniegryzie #psiarze #psy #bekazpsiarzy
Proszę. Obejrzyj sobie. Masz do kontrastu z tą twoją manipulacją z wczoraj z wrzucaniem zdjęć normalnych psów.
@Pawery1: Manipulacją, bo istnieją nieagresywne psy? Wam się już srogo odkleja od tej wojenki. XDD
Jakakolwiek polemika z Wielkim Nosem czy innymi przegrywami kończyła się czarną listą lub tekstami typu "idź wysrać swoje psiecko".
Gdyby atak dotyczył tylko ras agresywnych, to nie budziłby takiej kontrowersji i polemiki, uwierz mi.
Z jednej strony mamy debili z agresywnymi psami, którzy stanowią zagrożenie dla ludzi, a z drugiej resztę psiarzy, którzy tylko stanowią uciążliwość dla reszty społeczeństwa.
@Urro powyżej masz przykład "merytorycznej kampanii ograniczonej tylko do ras agresywnych". Długo nie musiałem czekać na konkretny przykład xD
ale wyłapałby woleja, a później dobitka XD
Sam zostałem pogryziony na ulicy przez pieska co nie gryzie i przy my rasie agresywnej nawet nie stał. Bez problemu jego zdjęcie by mogło trafić do wczorajszej nitki.
Psów w przestrzeni publicznej jest za dużo, ich przygłupi właściciele nad nimi kompletnie nie panują,
@VZee: Miłego dnia, odpocznij trochę od wykopu (。◕‿‿◕。)