Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kempes:
Konfederuscy to tylko pacyfiści i gołąbki pokoju jeśli chodzi o obronę kraju przed rosyjską agresją. Ale są pierwsi do dehumanizacji Ukraińców i nawoływania do dołączenia do rozbioru Ukrainy.
  • Odpowiedz
@Kempes: Swoją drogą to nieźle musiał mieć łeb wyprany, ciekawe tylko kiedy, bo przecież jak komuna padała to miał jakie 22 lata. Pewnie zdążył jeszcze prlowskie wojsko zaliczyć.
Myślałem, że to może jakieś AI, czy niepewne info, ale widać, ze gość istniał jak najbardziej i od lat prowadził "specyficzną" działalność:
https://wiadomosci.onet.pl/jerzy-tyc
  • Odpowiedz
  • 9
@Kempes wpisy na spolecznosciowkach to jest pikus, tu mamy gruby kaliber. Czekam jeszcze na 2 informacje, choc na jedna moge sie nie doczekac, bo typ juz dawno walczyl po stronie Rusicza.
  • Odpowiedz
  • 56
@Kempes: dwie dobre informacje z rana. Nie dość że się go pozbyliśmy z kraju, to jeszcze bohatersko został karmą dla świń.
  • Odpowiedz
@Kempes: podejrzewam, ze ruscy za pomoc "Pamięci Obrońców Ojczyzny" przymusowo wysłali go na front XD Ciekawe czy myślał o tym medalu od Szojgu jak zdychał w okopie XD
  • Odpowiedz
@Kempes swoja drogą to rownie idiotyczne ciuszki, co wojskowi, nosi chyba tylko kler.
Wstazeczki, bereciki, kolorowe blaszki - jak w jakiejs Afryce.
Ciekawe za co dostal tyle medali, kiedy ostatnia woj a byla 80 lat temu? :)
  • Odpowiedz
@Pavulon12345: no nie, też mnie to zawsze zastanawiało. Niektórzy obwieszeni od pasa po szyję za w sumie nie wiadomo co jak podczas całej służby max karalucha pokonali pijani. Mi się wydaje, że to działa jak za dzieciaka u dentysty z naklejkami "dzielny pacjent", jak ktoś miał chody to pani dentystka i ze 3 dała ( ͡° ͜ʖ ͡°) wypiłeś napój na dzień sportu? O proszę medalik
  • Odpowiedz
Swoją drogą to nieźle musiał mieć łeb wyprany, ciekawe tylko kiedy,

@FrasierCrane: Dwa powody widze w jego życiorysie. Opowiesc matki ,że uratowali ja Rosjanie w II wś i fiksacja u niego na tym punkcie. Drugi bodziec to znajomosc i ślub z Rosjankaą, ktorą wczęsniej wyrzucono z Polski za działanosc propagandowo szpiegowską.
  • Odpowiedz