Wpis z mikrobloga

@kjungst

@daretti877 podpis powinien brzmieć: "Jak to wygląda z zewnątrz, jak jest naprawdę". Ja tylko mogę powiedzieć, że kobiety są jorgnięte z tymi zwierzętami.

Nie wszystkie , ja kocham zwierzęta i szanuje ale żeby zrównywać zwierzę z własnym dzieckiem to trzeba być lelum polelum umysłowo
A pewnie nie jedna traktuje zwierzęta lepiej od swoich dzieci
  • Odpowiedz
@daretti877

@Linnior88: mają psy i koty jako tańszy substytut dziecka żeby oszukać instynkt

No raczej nie bo wiele z nich mówi że ratowalaoby swojego psa gdyby miało do wyboru ratowanie dziecka i psa xD
To nie jest instynkt macierzynski tylko bambinizm w niebezpiecznych formach
To jest poprostu parafilia jak każda inna
  • Odpowiedz
@kartofel

@Linnior88 ale jednak potrzeba opiekowania się czymś w takiej kobiecie jest.

Ale wątpię że to instynkt macierzyński bo wiele z nich odczuwa obrzydzenie do ludzkich dzieci
Albo dla zwierząt robią wszystko a wlasne dzieci nie są zbyt dobrze traktowane
To nie jest instynkt macierzyński tylko parafilie , są też ludzie którzy się potrafią zakochać w kamieniu drzewie szmacianej lalce ale nie znaczy że to jest normalne
  • Odpowiedz
@daretti877

@Linnior88: to ze tak gadają to nie znaczy że nie chcialby dziecka...co mają innego powiedzieć? Nie chcą dzieci z wygody to usprawiedliwiają sie przed sobą.

Serio żyjesz w takim umysłowym disneylandzie że uważasz że każda kobieta lubi dzieci ? Widziałam masę filmików i wontkow na forach gdzie kobiety posiadające zwierzęta mówią otwarcie że wolalyby śmierć dziecka obcego niż swojego psa i nigdy by nie ratowały obcego bachora
Dlatego
  • Odpowiedz