Aktywne Wpisy

KrnabrnyDzik +27
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +15
czy zdarzyło się wam kiedyś że siedzieliście na ławce i losowy człowiek się dosiadł i zaproponował a-----l albo gdzieś stali jaracze i zaproponowali normalnie dołączenie się?

Polecam profil “Przyjazny Wrocław”. Z prawdziwą klasą znoszą krytykę, gdy się okazało, że całkiem sporo mieszkańców jest przeciwko likwidacji Centrum Borek, do którego oni wzywają wrocławskie władze. To nie jedyna ich polemika!
https://www.facebook.com/PrzyjaznyWroclaw/posts/pfbid02ZDtfjKqee2fLgyvrGpyV7xQ53M7UC4uvAUfXQw9x95jC6LyqTPXLEizyffuRFcJhl
źródło: IMG_5610
PobierzNiemniej powyższy profil nawołuje do przeznaczenia całego terenu na budownictwo, a mieszkańcy mają nic nie stracić, bo parter przeznaczy się na “sklepy”. Taaa. Kolejne żabki i barberow. Parkingu brak.
Jeśli już koniecznie miałby się zmieniać, to
@planarize: przecież to nie tak, że obok jest umierający skytower i zaraz dalej martwe już arkady i ledwo zipiąca renoma, a w drugą stronę można w max 10 minut dojechać do magnolii. O samej Wroclavii nie wspominając. To musi się udać xD
Jakoś Dominikańska, Magnolia czy Wroclavia właśnie nie mają żadnych problemów z popularnością. Ciągle tłumy. Nawet właśnie Borek jest stale
@planarize: no tu mamy odmienne zdanie, bo to klocek jedyny plus tego, ze jest niski. To typowy przedstawiciel poznych lat 90ych, przynajmniej tyle, ze nie wyglada jak CH Arena. Ja wiem, do czego nawoluje ten profil i tez się z nimi nie zgadzam, tam powinno byc jakies centrum handlowe jak najdalej od ulicy, z jakimś mniejszym sklepem wielkopowierzchniowym. Budowa domow jest tam
@planarize: Arkady, Sky i Renoma już od dawna kiepsko przędły. Wroclavia tylko wbiła gwóźdź do trumny.
@planarize: patrz wyżej
@planarize: bo to jedyny market w okolicy. Nie uwierzę, że jakaś znacząca ilość ludzi jedzie tam po coś więcej, niż spożywka lub mcdonald
@Ogau: Masz parę usług jeszcze z których korzystają okoliczne dziadki. Do tego siłownia czy nawet RTV EURO AGD które jeśli nie tam to jest dopiero w centrum.
Sky Tower nie jest obok. Arkad już nie ma, a Renoma to nigdy nie była pod tego klienta. Carefour to zawsze był
Tymczasem Pan “Przyjazny” nie może znieść, że mieszkańcy mają inne zdanie i zablokował komentowanie posta. :)
źródło: IMG_5618
Pobierz@planarize: Jak ktoś chce ruszać te koszary to znaczy, że jest debilem. Po prostu. Zrobić tam jak się wyniesie kiedyś jednostka coś innego by można, ale to jest zabytkowe i serio nie jest tak często spotykanym po Europie fragmentem.
Tam jedyne co można by było pokombinować to zrobić na kawałku parkingu najbliżej od Koszar
@Darth_Gohan: No właśnie dla mnie
Co do Arkad - one raptem miały 20 lat. Jeżeli
Dominikańska? Absolutne centrum Wrocławia, myślę że jakby tam nasrać na środku to i tak byłaby pełna ludzi.
Wroclavia to typowa poczekalnia, niestety
Astra? Coś typu Hali Strzegomskiej, mimo brzydoty wciąż skupia szereg usług z których korzystają ludzie.
A sklepy są oblegane. Massimo Dutti, P&C czy nawet Bytom czy Vistula, zawsze jest kolejka do kas przecież.