Wpis z mikrobloga

Chciałbym znaleźć pracę, w której będą w miarę dobre zarobki i w której będę się dobrze czuł. Pracowałem na wielu stanowiskach, głównie fizycznych i jakoś nie znalazłem swojego miejsca. Jak praca okey to zarobki do kitu. Jak zarobki w miarę to praca i atmosfera do kitu. Teraz pracuje w miejscu, gdzie i zarobki kijowe i atmosfera do kitu i praca średnia.

#pracbaza #przegryw
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak zarobki w miarę to praca i atmosfera do kitu.

@MxS89x: Najpierw sie przemeczyc w beznadziejnej pracy zarabiając w miare, po to by potem przeniesc sie do pracy, gdzie atmosfera bedzie lepsza, ale zarobki do kitu
  • Odpowiedz
@MxS89x proste prawo popyt podaż, fajną i lekką pracę każdy by chciał to nie dadzą średniej krajowej () jedynie jak się ma jakieś wymagające wykształcenie i predyspozycje to idzie dobrze zarobić na fajnej pracy
  • Odpowiedz
@Huop_z_miasta: Tak zmieniłeś XD Tak zrobiłeś, tak nie siedziałem XD Więc ciągnij druta. Nie będę opisywał polowę zycia co jakiś czas jakiemuś downowi z wykopu bo się dowali i dopowiada jakieś swoje spie*dolone historie w głowie bo tak przegryw albo inny. Musiałbym napisać wpis specjalnie dla takich jak ty i wklejać linka ale to bez sensu bo i tak nikt by nie czytał. Ty myślisz że, się przebranżowisz i już
  • Odpowiedz
@Huop_z_miasta: Tak pisać to se możesz do tych co nic nie robią aczkolwiek oni lepiej czasami wychodzą na tym bo nie tracą kasy ani czasu na zmianę która nie zawsze przynosi efekty. Zwłaszcza w polsce gdzie wynagrodzenia zostały wypłaszczone i nie opyla sie obecnie nic zmieniać bo w 90 % dostaniesz tyle co pani sprzątaczka.
  • Odpowiedz
Tak zrobiłeś, tak nie siedziałem XD

@Zwierz33: a po polsku?

Zwłaszcza w polsce gdzie wynagrodzenia zostały wypłaszczone i nie opyla sie obecnie nic zmieniać bo w 90 % dostaniesz tyle co pani
  • Odpowiedz