Aktywne Wpisy
Nurbon +491
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Królem Żenady jest Kuba (nie ten wysoki Ministrant, tylko ten z wytatuowanym śliniaczkiem pod brodą). Jakie on ma mniemanie o sobie... Szeryf hotelu, strateg od 7 boleści, Gjacz odrodzony. XD Jego ostatnia rozmowa z Magdą to D.A.R.V.O. w czystej postaci. Śmieszy mnie strasznie jak jego głosik wchodzi na wysokie tony gdy ten przestaje się pilnować. XD Mimo wszystko doceniam dymogenność Kastracika, niech zostanie jak najdłużej.
Co do Królowej Żenady to myślałam że będzie nią Alexis, Królowa Atlantów w koronie z folii aluminiowej, ale Natalia jednak robi wszystko by zdobyć ten tytuł. Na początku myślałam że to babka która źle trafiła z Kastracikiem. Z twarzy przypominała mi Królową Pieczarek z Rolnika ale zachowaniem coraz bardziej przypomina Marię Świętojebliwą co budowała mury z poduszek, obie mają nawet trochę podobny sposób mówienia, do tego udawanie wielce wyluzowanej, mocna desperacja, wieśniacka podściółka i żenujące odzywki w ramach "flirtu". O ile Oliwia flirtuje dość subtelnie to Natalia robi to dość ordynarnie np drąc się z basenu.