Aktywne Wpisy

ograniczona +158
#slubodpierwszegowejrzenia pa jakiego mam zegarka
źródło: image
Pobierz
Ana77 +10
Jak się oduczyć tego fatalizmu? Mam 34 lata i od lat wydaje mi się, że nic w życiu mnie nie czeka - nic dobrego. W sensie, że już minął czas na ułożsnie sobie życia. Chciałabym mieć ten optymizn, że jeszcze będzie fajnie. Im się jest starszym tym bardziej doskwiera samotność, może dlatego. Właśnie standardowo sobie popłakuje nad swoim życiem i jego bezsensem. W każdym razie mając taki nastrój nawet nie próbuje niczego

@centerario: to wszystko nieprawda choć może nawet w to wierzą jak mówią ale robią na odwrót akurat
Baba jest pragmatyczna przy tresurze beciaka, ale jak wchodzi prawdziwe pożądanie to emocje i instynkty biorą górę, więc baba nie będzie wiedzieć co robi i myśleć racjonalnie.
Sęk w tym, że faceci robią podobnie i mają większy popęd, oraz potrzebują uznania i uczucia bycia docenionym, więc taki beciak będzie łatwiutki do sterowania
@centerario: Kto w 2025 roku słucha rad kobiet?
Kto w ogóle słucha kobiet?
A umiesz
@centerario: przecież to bzdury ¯\(ツ)/¯
Nikt inteligentny w to nie wierzy już od dawna.
Było już dziesiątki razy udowadnianie, że liczyć się w pierwszej kolejności wygląd. Jak kobieta ma już do wyboru kilku przystojniaków, to zapewne wtedy wybierze sobie tego najbardziej oczytanego i uzbrojonego w narzędzia Parkside, ale dla szarego robaka sam fakt przebicia się na orbitę, jest nierealny ¯\(ツ)/¯
@_TiniMini_: Niedokładnie pasta ale jej implementacja.
źródło: image
Pobierz