Wpis z mikrobloga

@emesc Jak czopki z MENu nie potrafią porządnie zrobić reformy to masz pretensje do garbatego. Za rok wchodzi przyroda - zamiast jednej godziny z biologii geografii fizyki i chemii. A uczyć tego będzie mógł każdy z nich. Będzie b----l i cyrk ale za to będzie taniej - nie trzeba będzie szukać aż tylu chemików i fizyków do szkół
  • Odpowiedz
@Knaga_powrot no a ja byłem na Malcie wczoraj i za kanapkę zapłaciłem 8€, czyli prawie 30 zł. A tam ludzie mniej zarabiają. Więc jak wracam do Polski, to w sumie widzę, że jest taniej
  • Odpowiedz
@Knaga_powrot: Bo na zachodzie McDonald's uważany jest za jadłodajnię dla biedoty, więc nie mogą ceny być wyższe bo nikt by przy zdrowych zmysłach wtedy nie zapłacił, a w Polsce dowolne żarcie w kartoniku ze złotym M wciąż uważane jest za luksus, toteż można ludziom wciskać za więcej
  • Odpowiedz
@rdddd tani to on byl jeszcze ze dwa Lata temu.... 20 nuggetsow kosztowalo 3.99£. pozatym ceny w okolicznych makach SA zblizone (nie liczax tych przy autostradach)
  • Odpowiedz
@Knaga_powrot ostatnio czytałem, że Mcdonalds polska zaliczył spadsk dochodów pomimo zwyżki cen. Zdają sobie sprawe z tego i ma być program naprawczy ( ͡º ͜ʖ͡º) spadek klientów jest. Ja na przykład w rok potrafiłem zostawić w mcu 4-5k zł tak teraz może 800 zł
  • Odpowiedz
@Knaga_powrot Ale Ty zamówiłeś tego wrapa czy tylko zobaczyłeś cenę i się oburzyłeś? Bo ten gówniany, pusty w środku w UK nie ma podjazdu do tego w Polsce, to są dwie zupełnie różne kanapki
  • Odpowiedz
emu przy autostradzie na M25 Clacket service zapłaciłem 2,5 funta za wrapa dnia

Wracam do swojego ukochanego #bialystok i widzę gołego wrapa za 23,90 xDD

@Hissis: Jakie 3 razy xD Big Mac w zestawie 12,99€ u nas 35,5 zł. Nie mówię, że jest taniej, ale nie 3x drożej. W Holandii McDonald i inne tego typu przybytki są w ch@j drogie. Jak ktoś tam mieszka to może dać znać,
  • Odpowiedz