Wpis z mikrobloga

Mam lampe UV, po imprezie poswiecilem na kibel no i mi koledzy ladnie spryskali okolice, jak oznaczenie terenu przez psa, zawsze na siedzaco - to juz mi mama od wieku 4 lat wciskala do glowy. I miala racje. Do sikania na stojaco sa pisuary, kropka.
  • Odpowiedz
@Megalogin: Nie rozumiem jak można sikać na siedząco będąc chłopem. Czułbym się jak baba wtedy, wykastrowany z męskości.

Po drugie jak się sika rano to się nie da przecież na siedząco z bonerem, bo wtedy się dotyka benkiem muszli. Chociaż w sumie nie zdziwiłbym się gdyby większość sikająca na siedząco nie miała z tym problemu ze względu na impotencję ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@trevoz

@Megalogin: Nie rozumiem jak można sikać na siedząco będąc chłopem. Czułbym się jak baba wtedy, wykastrowany z męskości.

Piszą tak tylko Ci którzy nie zostali nigdy rozprysnietych szczochow.
Jak jest pisuar to na stojąco, a jak nie ma to na siedząco.
  • Odpowiedz
@Kompr3s: Szczyki bez pierdyki jak wesele bez muzyki xD Usłyszałem to kiedyś od pisuarowego sąsiada w Muzeum Egipskim w Kairze po zasadzeniu sążnego bączura bo na wystawie z przewodnikiem i wśród naszych samic nie wypadało. xD
  • Odpowiedz
Piszą tak tylko Ci którzy nie zostali nigdy rozprysnietych szczochow.

@zibizz1: czyszczenie muszli i okolic po rozpryśniętych sikach to mała cena za bycie prawdziwym mężczyzną.
  • Odpowiedz
@trevoz matko bosko xD

Widac że to młode i z urologiem nie miało do czynienia

Sikanie na siedząco jest zdrowsze - sikaj dalej na stojąco, urodzisz ze dwa kamienie to będziesz grzecznie siadał sam z siebie
  • Odpowiedz
@Megalogin: szczam na siedzaco z jednej prostej przyczyny, nie chce sobie nabruzdać w okolo kibla w domu. Nawet nie ogarniacie ile tego wylatuje przy szczaniu na stojaco. W publicznych miejscach tylko pisuar albo na stojaka.
  • Odpowiedz