Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1638
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

Teuvo +26
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających zamówienia w wiadomości prywatnej na Wykopie 25% rabatu i wysyłka w Polsce gratis.
W przyszłym tygodniu będę mógł spersonalizować w zasadzie każdy produkt, tłocząc na nim Wasze inicjały :)
Ewentualne zamówienia złożone do piątku powinny dojść na dzień niebieskiego paska (tj. w niedzielę wieczór 28.09. wrzucę do paczkomatu – potem wszystko w rękach szanownego pana kuriera).
Wszystko ręcznie szyte przeze mnie – mirasa z długim wykopowym doświadczeniem. Uczciwie zrobione z porządnych lokalnych materiałów.
SKLEP
INSTAGRAM
Udział biorą niebieskie i różowe paski – bez dyskryminacji. W środę wybiorę zwycięzcę.
#peanutszyje – zapraszam do obserwowania i czarnolistowania – wedle uznania. #tworczoscwlasna #modameska #niebieskiepaski
źródło: rozdajo
PobierzMje się potargoł. Dej mnie ten portfel.