Wpis z mikrobloga

Siema Mirki i Mirabelki 😎✌️
Od lat tylko lurkowałem, a dziś stwierdziłem, że czas wbić na salony na poważnie.
Na co dzieΕ„ katujΔ™ ciΔ™ΕΌary jako czynny zawodnik πŸ’ͺ, ogarniam ludziom formΔ™ jako trener personalny i wspΓ³Ε‚tworzΔ™ kanaΕ‚ RealProgress πŸŽ₯.

BΔ™dΔ™ tu wrzucaΕ‚ trochΔ™ wiedzy o treningu, diecie i kulisach kulturystyki , moΕΌe siΔ™ komuΕ› przydaπŸ˜‚

#trenujzpatrykiem #silownia #kulturystyka #trening #dieta #realprogress #sport #fitness #zdrowie #mirko
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@patryk-barnas: po avku widaΔ‡, ΕΌe sylwetka dotyrana, ale nie odmΓ³wiΔ™ sobie tego pytania ( Ν‘Β°( Ν‘Β° ΝœΚ–( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)Κ– Ν‘Β°) Ν‘Β°)
Jaki staΕΌ, waga/wzrost i wyniki w bojach?
  • Odpowiedz
@Saprofit: DziΔ™ki za miΕ‚e sΕ‚owo!
Co do boi , juΕΌ od dawna ich nie cisnΔ™, bo priorytet to sylwetka, nie rekordy zdrowie waΕΌniejsze niΕΌ ego😊
Waga aktualnie ok. 108 kg, a wzrost 178 cm

Brakuje do tych mitycznych 180cm 🀣
  • Odpowiedz
@Adolf_Cartman: W tym wieku i przy takim stażu warto zrobić raz w roku szerszy pakiet badań, żeby mieć obraz całości.

morfologia, OB, glukoza na czczo, profil lipidowy, prΓ³by wΔ…trobowe, kreatynina i mocznik, elektrolity , sΓ³d, potas, magnez.

testosteron caΕ‚kowity i wolny, estradiol (E2), kortyzol, prolaktyna, TSH, FT3, FT4.
witamina D3, ferrytyna i
  • Odpowiedz
@patryk-barnas raczej nigdy coΕ› zaawansowanego, bez szczegΓ³Ε‚Γ³w - to co lekarz zleciΕ‚ i tyle.

Właśnie mam dość długi staż, ale czuję się raczej jak jakiś mid (albo niżej), a nie zaawansowany. Ciężko mi się zregenerować, ale to może przez łączenie dużej ilości sportów - siłownia, rower, basen lub sen i stres. Nie wiem gdzie się zaczepić, żeby znaleźć rozwiązanie.
Adolf_Cartman - @patryk-barnas raczej nigdy coΕ› zaawansowanego, bez szczegΓ³Ε‚Γ³w - to c...

ΕΊrΓ³dΕ‚o: ZdjΔ™cie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz