Aktywne Wpisy

yourgrandma +88
#wykopoweprzeboje
ZdecydowaliΕcie, ΕΌe nastΔpnΔ kategoriΔ bΔdΔ openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, ktΓ³re chcecie widzieΔ w konkursie.
WAΕ»NA PROΕBA:
Jak chcecie wstawiΔ kilka utworΓ³w to bΕagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszΔ o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalnoΕci.
ZdecydowaliΕcie, ΕΌe nastΔpnΔ kategoriΔ bΔdΔ openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, ktΓ³re chcecie widzieΔ w konkursie.
WAΕ»NA PROΕBA:
Jak chcecie wstawiΔ kilka utworΓ³w to bΕagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszΔ o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalnoΕci.
ΕΊrΓ³dΕo: anime
Pobierz
kaszaamanna +960
Ε»yczenia uprzejmego uΕΌytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej ΕΌony :)
@Moderacja odrzuciΕa zgΕoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciΕa zgΕoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
ΕΊrΓ³dΕo: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

Od lat tylko lurkowaΕem, a dziΕ stwierdziΕem, ΕΌe czas wbiΔ na salony na powaΕΌnie.
Na co dzieΕ katujΔ ciΔΕΌary jako czynny zawodnik πͺ, ogarniam ludziom formΔ jako trener personalny i wspΓ³ΕtworzΔ kanaΕ RealProgress π₯.
BΔdΔ tu wrzucaΕ trochΔ wiedzy o treningu, diecie i kulisach kulturystyki , moΕΌe siΔ komuΕ przydaπ
#trenujzpatrykiem #silownia #kulturystyka #trening #dieta #realprogress #sport #fitness #zdrowie #mirko
Jaki staΕΌ, waga/wzrost i wyniki w bojach?
Co do boi , juΕΌ od dawna ich nie cisnΔ, bo priorytet to sylwetka, nie rekordy zdrowie waΕΌniejsze niΕΌ egoπ
Waga aktualnie ok. 108 kg, a wzrost 178 cm
Brakuje do tych mitycznych 180cm π€£
morfologia, OB, glukoza na czczo, profil lipidowy, prΓ³by wΔ trobowe, kreatynina i mocznik, elektrolity , sΓ³d, potas, magnez.
testosteron caΕkowity i wolny, estradiol (E2), kortyzol, prolaktyna, TSH, FT3, FT4.
witamina D3, ferrytyna i
WΕaΕnie mam doΕΔ dΕugi staΕΌ, ale czujΔ siΔ raczej jak jakiΕ mid (albo niΕΌej), a nie zaawansowany. CiΔΕΌko mi siΔ zregenerowaΔ, ale to moΕΌe przez ΕΔ czenie duΕΌej iloΕci sportΓ³w - siΕownia, rower, basen lub sen i stres. Nie wiem gdzie siΔ zaczepiΔ, ΕΌeby znaleΕΊΔ rozwiΔ zanie.
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz