Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okti325: dużo słów napisałeś o jakichś energiach i konsumpcjonizmach, a prawdziwa przyczyna to brak dziewic, co opisał profesor Unwin w swojej potężnej pracy naukowej "S-x and Culture"
  • Odpowiedz
  • 1
A tak zapomniałem o narcyźmie napisać, system pcha zarówno kobiety i mężczyzn w narcyzm z czego stajemy się bardziej egoistyczni
  • Odpowiedz
@okti325

Nie uwzględniasz jednej ważnej rzeczy:

mężczyźni przywiązują ogromną wagę do tego, co się podoba kobietom i na co kobiety reagują. Te wszystkie 0skarki vifoniarze wyglądają jak klony, bo jako tako działa to na koleżanki. To samo z weebami, dynamicznogarniakami itp. itd. Dawniej mało który przejmował się swoim imidżem, a teraz obsesyjnie robi to każdy, kto chce cokolwiek ugrać.
Derpinardus - @okti325 

Nie uwzględniasz jednej ważnej rzeczy: 

mężczyźni przywiązu...

źródło: temp_file6734107992911875330

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
mężczyźni przywiązują ogromną wagę do tego, co się podoba kobietom i na co kobiety reagują. Te wszystkie 0skarki vifoniarze wyglądają jak klony, bo jako tako działa to na koleżanki. To samo z weebami, dynamicznogarniakami itp. itd. Dawniej mało który przejmował się swoim imidżem, a teraz obsesyjnie robi to każdy, kto chce cokolwiek ugrać.

@Derpinardus: tak to ważna kwestia, jak sobie przypomnę tych co mieli powodzenie to raczej się specjalnie nie
  • Odpowiedz
Tak jak kobiety są osadzane w męskiej energii, tak mężczyźni w kobiecej- zwłaszcza Ci w wieku od 15-30 lat. Widać to po ich energii, sposobie bycia, wyglądzie, twarzy, głosie. Ktoś ukradł nam testosteron.

@okti325: niestety tutaj duża zgoda

sam byłem w młodości taką ciamajdą, zwalam to głównie na brak ojca i brak dobrych wzorców, brak kogoś kto by mnie zmotywował żeby się ogarnąć

zmężniałem dopiero w późniejszym wieku, ale po
  • Odpowiedz
@okti325: w wyniku rewolucji lewackiej* a dalej nie czytam bo jeśli ktoś nie rozumie czym jest lewactwo i nie nazywa lewactwa lewactwem to ciężko o jakieś głębsze porozumienie. Licze ze do słów #natura na stałe w końcu zagości u nas słowo #lewactwo, które będzie oznaczało miks neomarksismu neoliberalizmu teorii krytycznej i postmodernizmu no po prostu różnych lewactw, które tworzą jedną „piękną” całość . #lewactwo
  • Odpowiedz
Ja to powiem tylko tyle że jak jadę metrem to widzę u bab zakola i przerzedzone włosy (nawet u nastolat), więc może coś z tym wysokim poziomem testo u kobiet jest....
  • Odpowiedz