Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +83
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +5
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Nie żebym bronił chodzenia bez smyczy i kagańca ale poznajcie k---a świat z trochę innej perspektywy, niż nagłówki gazet, bo zaraz będziecie strzelać do właścicieli Sebków, bo Sebki robią zadymy mieście xD
Zwierzęta nie są tutaj niczemu winne, a terriery wychowywane nie przez patusiarnie nie są bardziej agresywne niż yorki, a do tego zdają się zdawać sprawę ze swojej siły zdecydowanie bardziej niż jakiś 8kg kundel, który potrafi ci wleciec łapami na mordę podczas spania xD
#psy #psiarze #bekazwykopkow
@hpiotrekh: kiepski przyklad xd
Tu mozna przestac czytac, typowy psiarski bot, za psa odpowiada wlasciciel, ale wlascicielowi nic nie wolno zrobic bo to tylko zwierze
Przykład idealny, bo pewnie wychowanego yorka spotkać to jak wygrać z rakiem. Przecież takie mały to się tylko bawi hehe
Nie mam psa, bo mieszkam w bloku. Próbuj dalej
źródło: 1000001394
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Też poleciał na czarno bo widzę że to jakiś nawiedzony a przeczytałem jego dwa komentarze raptem
@hpiotrekh: xDDDDDDDDD Grażyna, takie farmazony, to możesz na facebooku pisać. Każdemu psu może odwalić, tylko że york nie zmasakruje człowieka, a jakiś amstaff, albo pitbull już tak.
Komentarz usunięty przez moderatora
Niestety są medialne i nagonka na nie się sprzedaje.
Można spróbować złapać właściciela i zapytać czy można się zapoznać z psem. Stawiam 5zl że amstaff się ucieszy xD