Wpis z mikrobloga

Jakie znacie rzeczy w polskiej popkulturze, które są aktualnie definicją określenia "fajnopolactwo"? xD
1) serial #1670
2) defaultowa korpomuzyka: Męskie Granie, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Kaśka Sochacka, Kwiat Jabłoni, Sanah
3) psiecko, bambinizm, "nie strzelam w Sylwestra"
#psy #psiarze #muzyka #fajnopolactwo #bekazlewactwa
Lolenson1888 - Jakie znacie rzeczy w polskiej popkulturze, które są aktualnie definic...

źródło: temp_file7986438361579752474

Pobierz
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mack23 na szczęście nikt nic mi nie musial wypierać bo mnie takie wpisy botów pisowskich czy silniczków średnio interesują. Wystarczyło 8 ostatnich pięknych lat pisu u władzy
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: Ja jestem fajnopolakiem, ogólnie każdemu polecam. Najlepsze jest to, że po usłyszeniu sanah w radiu moje zwieracze potrafią zachować swój domyślny stan i moja bielizna jest czysta do końca dnia.
  • Odpowiedz
@tylkolurko Mariusze ze wsi muszą miec jasno określonego wroga. Najlepszy dla nich wróg to te gogusie z miast co to niby na każdym kroku dają im znać, że są od nich lepsi
  • Odpowiedz
@Lolenson1888:
- rayanair za 100zł na 3 dni do Mediolanu/Rzymu i n-------e tam 100 fotek z plackiem na którym leży ser i bąble pomidorowe (tzw. pizza neapolitańska),
- gonienie wszystkich najnowszych trendów typu: labubu, iphone 17 pro max, najnowsze adidasy samby w nowym kolorze, jakieś worowate jeansy w rozmiarze na 2 metrowego chłopa z bershki,
- picie drogiej kawy/matchy na mieście podczas gdy ja za 80zł kupuje ziarna na miesiąc czasu xD,
-
dsomgi00 - @Lolenson1888: 
- rayanair za 100zł na 3 dni do Mediolanu/Rzymu i n-------...

źródło: 1

Pobierz
  • Odpowiedz