Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

1) serial #1670
2) defaultowa korpomuzyka: Męskie Granie, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Kaśka Sochacka, Kwiat Jabłoni, Sanah
3) psiecko, bambinizm, "nie strzelam w Sylwestra"
#psy #psiarze #muzyka #fajnopolactwo #bekazlewactwa
źródło: temp_file7986438361579752474
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
- Olga Tokarczuk
- Krystyna Janda, Maciej Stuhr
- stand up
- bubble tea
- Labubu
- tatuaże
@Lolenson1888: każdy kto używa tego słowa jest głupi
- rayanair za 100zł na 3 dni do Mediolanu/Rzymu i n-------e tam 100 fotek z plackiem na którym leży ser i bąble pomidorowe (tzw. pizza neapolitańska),
- gonienie wszystkich najnowszych trendów typu: labubu, iphone 17 pro max, najnowsze adidasy samby w nowym kolorze, jakieś worowate jeansy w rozmiarze na 2 metrowego chłopa z bershki,
- picie drogiej kawy/matchy na mieście podczas gdy ja za 80zł kupuje ziarna na miesiąc czasu xD,
-
źródło: 1
Pobierz- sushi / ramen
- selfie-aktywizm
- bezrefleksyjne kalki z zachodu
- powierzchowna fascynacja europa zachodnia
Komentarz usunięty przez moderatora