Wpis z mikrobloga

@kidi1 z tym myślę to bym nie przesadzał w twoim przypadku skoro spamujesz zdjęciami komentarzy jakiegoś wykopka o skrajnych poglądach i uznajesz to za jakikolwiek argument.
  • Odpowiedz
  • 2
@Sagittus: Oczywiście, że uznaję. Jak widzisz nie każdy podchodzi do tego tak jak ty. Takich oszołomów jak @WielkiNos i ten koleś, którym niby spamuje jest więcej i ich liczba rośnie.
A ja się z nich śmieję. Nie tylko ja jak widać.
  • Odpowiedz
@Vitarelo Masz rację aczkolwiek inaczej wygląda pogryzienie przez jamnika czy maltańczyka a inaczej przez rottweilera. Bardzo się cieszę, że przestrzegasz prawa i szanujesz innych ludzi, widać że dbasz o swojego pupila. Co do psów istnieją rasy mniej lub bardziej niebezpieczne i to właśnie na eliminacji tych niebezpiecznych ras należy się skupić.
  • Odpowiedz
@ipkis123 znowu, to jest problem człowieka, a nie psa. Powinno wystarczyć zwrócenie uwagi dla właściciela, że nie czujesz się Ok przy biegającym luzem psie.. normalny właściciel zrozumie to, idiota nie
  • Odpowiedz
@Sagittus zgadzam się, że różni się stopień pogryzienia. Jeżeli maltańczyki miałyby rozmiar średniego psa, to te ugryzienia byłoby zdecydowanie większe niż psów tych niebezpiecznych ras.
W tym przypadku trzeba uczyć ludzi, a nie zakazać psów.
Mimo, że nie widzę żadnego pożytku w tych bull'ach i im podobnych.
  • Odpowiedz
@Sagittus wiem z własnego doświadczenia:) moja suka jest do poszukiwania osób, natomiast gdy jej bracia z miotu są używane w policji jako śpb :D
także wszystko zależy od właścicieli, i tak jak pisałem powyżej, wiele osób nie powinni posiadać psów.
Jak widzę gdy karyna trzyma psa który waży 30kg gdy sama ledwo 50 waży to nie wiem czy się śmiać czy płakać
  • Odpowiedz
@kidi1: serio za utrzymanie bordo warto robić prostytutkę z logiki? Problem nie dotyczy psów jako tako, bo to są cudowne stworzenia, ale patologicznych, blokowy ch hodowli psów w typie rasy agresywnej, mnożonych bez kontroli na zasadzie P2P, byle sebix kupił.

A wykopki się wkurzają, bo nikt nie chce być następny w kolejce do pogryzienia, bo bambinista nie założy patopsu kagańca.
  • Odpowiedz
znowu, to jest problem człowieka, a nie psa. Powinno wystarczyć zwrócenie uwagi dla właściciela, że nie czujesz się Ok przy biegającym luzem psie.. normalny właściciel zrozumie to, idiota nie

@Vitarelo: Zgadza się, problem człowieka.
Tak jak OP robi sobie jaja z tematu tak jakiś debill myśli, że biegający luźno agresywny pies wszystkim dookoła się podoba.
  • Odpowiedz
  • 4
serio za utrzymanie bordo warto robić prostytutkę z logiki?

@hiperchimera: Nie wiem. Jak ktoś ma odrobinę wiedzy o wykopie to wie, że Mikroblog nie ma wpływu na ranking.
Bordo jestem bo mirki uznały kilka moich znalezisk za ciekawe i wykopały, być może Ty też wykopałeś. Nie jest to nawet moja wina.
Wstawiłem tu kilka screenów oszołoma antypsiego, który uważa, że jakby było mniej psów to by było więcej ludzi i
kidi1 - >serio za utrzymanie bordo warto robić prostytutkę z logiki?

@hiperchimera: ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz