Wpis z mikrobloga

ogólnie każdy kto zajmuje się #kononowicz prędzej czy później popada w niełaskę wykopków
Bogumił jeszcze niedawno był super bo w gazecie krakoskiej pisał o slawku
Sławek też był spoko bo pokazywał podobno świniakowicza lepiej niż Jarek
nawet sam Jarek był super bo się ogarnął
nawet sam nagrobkarz Nieświński Krzysztof był super ale już nie jesr
także jak ktoś wsiada do tego burdelu to niech się liczy z tem że najpierw wykopki cię noszą na rękach a potem chcą cię kopnąć w dupe
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Każdy obrywa klątwą warmianina, olo juz do końca bedzie musial iść w lajta, czika bawić sie w społecznika na wykopie. Zaś bliżynioki trafią do Choroszczy lub grobu. Ale z tym stwierdzeniem ze srawek był spoko lub jarek super to przegiąłeś
  • Odpowiedz
@k3daR: zaraz tam do końca życia. Gdy Sławek zostanie oskarżony i skazany. To Olo usunie się w cień. Jego motywy są tu najbardziej przejrzyste. Jest mieszkańcem Białegostoku który miał dość negatywnej reklamy którą robiło miastu uniwersum szkolnej 17. Społecznie walczył z bezwładnością systemu by postawić w akt oskarżenia osoby które znęcały się nad Kononowiczem. Gdy mleczna ekipa trafi do paki to Olo wreszcie nie będzie musiał udzielać się na społeczności.
  • Odpowiedz
  • 0
@Emerald84 sorry bardzo ale nie p-----l, to o czym piszesz to było gadanie do sdr. Co mial innego powiedzieć, siema jechałem słusznie z menelem pijącym własny mocz skazanym za p-----c wobec własnej matki i wtedy jiejaki srawek sie do mnie z----ł, wiec go zacząłem dojeżdżać.
  • Odpowiedz
To weź mi podsumuj co zrobił pseudo-ekolg Rafał K. dla dobra Białegostoku, a co zrobił Olo? Jak dla mnie to Olo faktycznie coś robi dla dobra regionu.

A przypuszczam, że pseudo-fundacja pseudo-ekologa była założona tylko po to, by rosyjska ambasada mogła opłacać emerytowanemu płk. Józefowi K. szmuglowanie ruskich szpiegów przez polską granicę. #szpiegostwo

Pytanie pod rozwagę: Rafał K. z ojcem Józefem K. działają dla dobra Białegostoku, czy jednak mu szkodzą?
  • Odpowiedz