Wpis z mikrobloga

Mam dwa psy, zawsze są zamknięte na moim podwórku, zawsze zamknięta brama i furtka a tu jakiś antypsiarz mi jedzie że jestem nieodpowiedzialny i że źle zabezpieczam psy i wymyśla jakies abstrakcyjne sytuacje że na mojej lace zmaterializuje się nagle niepilnowana 4 latka i moje psy (BLABLADORY) ją zagryzą (chyba zaliża) xD ładnie wam ta @WielkiNos zakręciła korbą. Aż przekręciła trochę bo dawniej jak ktoś miał psa na łańcuchu to był szykanowany i wzywani na niego obrońców zwierząt, a teraz to widzę że co niektórzy urządzili by psom na wsi Guantanamo xD łańcuch 30 cm na betonie i dawać psu pić raz na 3 dni xD #psy #bekazantypsiarzy #pokazpsa
Itslilianka - Mam dwa psy, zawsze są zamknięte na moim podwórku, zawsze zamknięta bra...

źródło: temp_file8887133743224743774

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Itslilianka: Z baranami sie nie dogadasz :D Ale z drugiej strony...

Nie wiem czy widziales filmik z wegier. Jak pies przeskoczyl przez mur i zaatakowal kobiete. Koles mial giwere i strzelil (obok psa) i pies uciekl.

Juz widze jak blablador albo cziper (piesel z ktorym czasem pomieszkuje) skacza przez plot zeby kogos zaatakowac
  • Odpowiedz
  • 0
@Rustyyyy mam. Brama i furtka zawsze zamknięte i otwierane domofonem. Jak ktoś chce wejść musi poczekać aż go wpuszczę albo przeskoczyć nad bramą xd a ten bije dalej chochoły że moje psy zagryzą biedne dziecko no się zabłąka i wejdzie na podwórko xD
  • Odpowiedz
@Itslilianka: były takie przypadki jak takie o których pisze tamten frustrat.
I było powiedziane wyraźnie: tabliczki były widoczne, a dziecko przeszło bez niczyjej zgody przez płot.
Jakoś dwa lata temu był taki dziwny przypadek.
  • Odpowiedz
@Itslilianka: ja przypadkiem stworzyłem w okolicy modę na owczarki niemieckie. Szkoda że ich opiekunowie zrobili to w najbardziej januszowy sposób.
No ale mogę powiedzieć że mój pomimo że jest najstarszy to przeżył je wszystkie.
No ale jak ktoś nie miał dużego psa to skąd ma wiedzieć że im większy tym łagodniejszy?
Plus Sebabulle to są takie czarne owce a ich właściciele są niezrównoważeni. Mam nadzieję że to wykopowe jęczenie na
  • Odpowiedz
  • 1
@Rustyyyy no tak. W domu zawsze full ludzi ale pies musi być. I co lepsze moi rodzice mieli psy tak typowo że całe życie na łańcuchu a my już zaczęliśmy więcej rozumieć że pies to stworzenie i musi mieć odpowiednie warunki xd jak się okazuje teraz moda wykopków jest taka że psa trzeba zamykać w kojcu 3x3 metry zamiast dać mu do dyspozycji 1000 M2 podwórka xd
  • Odpowiedz
@Itslilianka: noooo najważniejsze są spacery. Bez nich pies jest taki… ułomny.
Co do wykopków to rok działalności jednej osoby wystarczył do tego co jest teraz. Niesamowite
  • Odpowiedz
  • 0
@Rustyyyy spokojnie, za 5 lat im przekrecą korbą w drugą stronę. Generalnie zgadzam się z wielkinos w sprawie wolno puszczanych psów. Idę sobie dziś na Wilanowie przez park do żabki, mija mnie para, idę dalej a 30m za nimi idzie jakiś k---a bydlak xD nie wiem co to za pies ale był wyższy w kłębie od moich labradorów. No k---a nie powiem bo ciśnienie mi skoczyło. Skrajną nieodpowiedzialność i głupota
  • Odpowiedz
  • 1
@kidi1 xD ale chłop popadł w obsesję xD nie chce mieć dzieci bez względu na to czy będę miał psa czy nie xd dobrze że dałem go na czarno bo widzę że całą noc bym dyskutował z jego urojeniami
  • Odpowiedz