@JohnTravoltta: co lepsze fejkowe zapewnienie pomocy przez pomarańczowego i głupi spokój? wiedza, że jesteśmy w dupie i jedynie UK może nam cokolwiek pomóc.
@JohnTravoltta chodziłeś na historię? Przeczytaj sobie ile razy Rosja nas pelnoskalowo najechała, zaznaczę że ponad dziesięć, więc jednak ciągle tu czegoś szukają
@Jamniki2: chodziłem na historię i Putin tez chodził. Wy za to na pewno nie chodziliscie.
Putin powiększa Rosję o tereny gdzie mieszkają etniczni Rosjanie. Jak mi nie wierzysz to zobacz sobie np mapkę z rosyjskimi mniejszościami na Ukrainie i porównaj ja z obecną linią frontu. Pokrywają się identycznie.
@JohnTravoltta rozumiem że Polska miała wielu etnicznych Rosjan okej agresja Putina nie ma nic wspólnego z „ochroną Rosjan”. To pretekst do imperialnych podbojów, które wyglądają jak z podręcznika historii o Hitlerze. A takie bajki o „mniejszościach” można wciskać sobie w dupę i jeśli wierzysz w tę propagandę rosyjską to współczuję chyba że ci płacą xD
#wojna
źródło: image
PobierzJak kiblokrady beda za glosno szczekac to dostana po grzbiecie NATOwskim kijem :D
Moze nawet szybciej niz mysla, bo Polska stara sie o utworzenie nad zachodnia Ukriana strefy zakazu lotow.
fejkowe zapewnienie pomocy przez pomarańczowego i głupi spokój?
wiedza, że jesteśmy w dupie i jedynie UK może nam cokolwiek pomóc.
Tu nic nie ma u nas czego mogliby szukać.
Ale tak, nie maja czego szukac, jak sproboja to znajda tylko guza.
Putin powiększa Rosję o tereny gdzie mieszkają etniczni Rosjanie. Jak mi nie wierzysz to zobacz sobie np mapkę z rosyjskimi mniejszościami na Ukrainie i porównaj ja z obecną linią frontu. Pokrywają się identycznie.
A mniejszości rosyjskich w Polsce nie