Wpis z mikrobloga

XDDDDDD Luźne 3 koła ściągane z dzieciaków za wyprowadzenie kopaczy w 1 lidze XDDDDDD

Zawsze myślałem że do tego bierze się dzieciaki ze szkółki, aby mogły spotkać idoli, dołożyć im ambicji czy motywacji. Ale się okazuje że nie, teraz jeszcze widzę że na Lechu jest podobnie, z tym że taka przyjemność najtaniej 1000 zł XDDDDDD

I ktokolwiek w tych klubach jest w stanie skrytykować kibica sprzedającego koszulkę od piłkarza na Vinted, podczas gdy sami sciągają tak chore pieniądze z dzieciaków????

Tylko ja nie byłem świadom tego procederu? A PZPN za reprezentację to ile z 8 latków ściąga?

#mecz #ekstraklasa #ekstraklasaboners #1liga #1ligastylzycia #tetrycy
michalxd21 - XDDDDDD Luźne 3 koła ściągane z dzieciaków za wyprowadzenie kopaczy w 1 ...

źródło: image

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: mój syn był dwa razy w takiej eskorcie, raz na ekstraklasie, raz na reprze U21.
Obydwa razy ze swoich szkółek piłkarskich (akurat dwóch różnych).
Nigdy za to nie płaciliśmy ani grosza i jestem zszokowany, że gdzieś ktoś takie praktyki prowadzi.
  • Odpowiedz
Ciekawe czy chociaż koszulki w których wychodzą dostają na wyłączność czy do zwrotu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@michalxd21: u nas akurat były do zwrotu, ekstraklasa była w zimie więc chłopaki mieli koszulki na kurtkach :) do zwrotu.
A na reprezentacji mieli kompletne stroje oprócz butów, też do zwrotu.
Może to tłumaczy opłatę.

Za bilet płaciłem tylko za siebie i tylko na ekstraklasę.
  • Odpowiedz
@michalxd21

Tylko ja nie byłem świadom tego procederu? A PZPN za reprezentację to ile z 8 latków ściąga?

Ja się uświadomiłem jakieś 2-3 lata temu.
Czy ja wiem czy to źle? Twoje dziecko nie musi grać w piłkę w żadnej szkółce, żeby wziąć w tym udział, moim zdaniem to spoko. Ceny są zaporowe, bo ilość miejsc jest mocno ograniczona. Nie wiem gdzie jest problem, kogoś stać i za to płaci, bo
  • Odpowiedz
ale szkółka chyba za darmo nie jest? Więc pośrednio za to płacisz.

@test___: no tak, można na to popatrzeć w ten sposób i rzeczywiście, raczej z ulicy ciężko do takiej eskorty się dostać, więc może rozwiązanie to nie za darmo :)
  • Odpowiedz