Wpis z mikrobloga

@Quashtan: dlatego blackpill pozwala zrozumieć istotę copizmu, że jest on potrzebny ( oczywiście ten swiadomy kołp) ale też szkodliwy jak w przypadku redpilla gdy jedna ,,kasta" genetyczna chce stać się tą lepszą poprzez nieudolne tryhardowanie
  • Odpowiedz
@Quashtan: ciekawe przemyślenia. Można z nich wyciągnąć wniosek pewnej gradacji kołpów, im gorzej się wylosowało samcowi tym bardziej efemeryczne jego kołpy

Genetyka (widoczne, materialne, pierwotne)
Pieniądze (widoczne, materialne)
Status (widoczne, niemateralne)
Charakter
  • Odpowiedz
wzbogacenie kulturowe poprzez nowe geny w puli - i dlatego się im podobasz - tym Azjatkom,

@marcin-tirowiec: no czyli jednak podoba się im moja fizyczność (geny). Przecież polki też skaczą po chadach za geny a nie za dobre serduszko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a na rodzimym rynku nie masz totalnie szans.

A ja myślę że mam i każdy ma jak odpowiednio przytryharduje i obniży wymagania. Tylko
  • Odpowiedz
@De_Fault: Wracając do meritum i odpowiadając na twoje pytanie - Tak, cope'ujesz ale w zakresie, który wymaga jeszcze wpisu i opisu na mikroblogu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Trudne prawdy do przyswojenia to właśnie cope wjeżdża cały na biało i na białym koniu i zabiera cię jak księżniczkę oraz odrzuca jabłko, które
  • Odpowiedz