Aktywne Wpisy

malutak9913 +1653
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +27
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

Jak to robicie?
Macie już jakieś ulubione drzewa?
Wskakujecie najpierw a później wyzywacie psiarza czy na odwrót?
Co jeśli nie ma drzewa? Samochód? Wózek dziecięcy? Lampa miejska? Ławka nie pomaga.
Może znacie inne techniki obrony?
Najwyższy czas poruszyć ten temat.
#psiarze #psy #antypsiarze.
@serwis-dzwieku: Nie wiem. Chyba warto. Nic Ci nie stoi na przeszkodzie.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jakoś z lwami, tygrysami, krokodylami może być tak, że zagrażają ludziom, więc są zakazane i legalne tylko w zoo. Z psami powinno to wyglądać dokładnie tak samo.
A pojęcia:
"Zwierzęta dzikie"
"Zwierzęta domowe"
znasz?
Pies też może być dziki.
Psy w domach nie jedzą ludzi tylko dlatego, bo tak zostały wytresowane i chwilowo się przed tym powstrzymują, bo nauczyły się, że bardziej opłaca im się czekać na karmę w misce.
Gdybyś nie karmił
Nawet jak weźmiemy pod uwagę, że wśród ludzi są przestępcy i zabójcy, to trudno. Ryzyko nie do wyeliminowania. Trochę solidarności gatunkowej. A psy do niczego nie są potrzebne. Biologicznie konkurujemy z