Wpis z mikrobloga

jak już jest nagonka na psiarzy tfu to ja dorzucę swoje 0,03zł
to, że amstaffy i inne takie gówna powinny zniknąć to nie trzeba być nawet średnio rozgarniętym, żeby popierać, ale ja bym zrobił jakieś licencje i testy psychologiczne dla wszystkich posiadaczy (przynajmniej w mieście gdzie tego jest dużo)
nie policzę ile razy spotkałem się z sytuacją gdzie np. jakiś dziadzio przygarbiony ledwo ruszający nogami wyprowadza na smyczy jakiegoś energicznego amstaffa, bernardyna, owczarka niemieckiego czy jakiegoś innego dobermana xd pies by się odpalił, bo coś zaszumi zaszczeka czy cokolwiek i co taki dziadzio by zrobił oprócz przewrócenia się i złamania własnego biodra o chodnik? nic xd 0 kontroli nad zwierzęciem

albo tak samo zamiast dziadzia ile razy widziałem, że jakiś szczurek level poniżej 10 wyprowadza jakieś czteronożne czołgi (czasami nawet bez smyczy xd) i raz akurat taki czołg podleciał zaatakować dwa mniejsze psy jakiejś babki i co? babka wpadła w furię i zabrała psy na ręce i zaczęła się wydzierać na gimbusa, a gimbus 0 reakcji xD popatrzył się na nią, pokręcił się na pięcie ze dwa razy i jak babka się oddaliła to wrócił do telefonu, a pies dalej luzem po chodnikach sobie biegał

#psy #psiarze #patologiazmiasta #psy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

po prostu napisałem to co każdy z was powinien wiedzieć nie dziękuj

@LuznaPusi: każdy z jakich nas niby? Nie mam psa, nigdy nie miałam, uważam trzymanie psa w małym mieszkaniu w bloku bez ważnych powodów (np pies-przewodnik niewidomej osoby) za niebezpiecznie bliskie barbarzyństwu. Nie zmienia to faktu, że oceniam twój rant jako bezpłodny, chyba że miał ci poprawić nastrój, co też wprost napisałam.
  • Odpowiedz
@Kj5s6f2dk7s54o

@LuznaPusi: na dziecko nie ma, to na psa ma być?

Dzieci są konieczne, żeby system nie upadł (żebyśmy my na starość nie zdychali z głodu, ceny mieć emerytury albo chociaż miał kto nami się opiekować za oszczędności, bez tego same pieniądze nic
  • Odpowiedz