Wpis z mikrobloga

Jakbym miał wskazać największą wadę takiego MSTOW / MGTOW / BLACKPILLMAXXED życia to będzie to zdecydowanie ciągłe przypominanie i zaprzątanie głowy przez ludzi dookoła. Ile to ja się nasłyszę o facetach i ich wszystkich narzeczonych, żonach, dziewczynach i innych relacjach damsko męskich.

Jednocześnie wiedząc, że coś takiego jak własna relacja damsko męska jest mi daleka a wręcz na skraju niemożliwości to słuchanie ciągle tych rzeczy często mnie irytuje, bo ile można słuchać o czymś tak obcym jak relacje z kobietą xd. O rodzinie która regularnie wypytuje o te sprawy już nawet nie wspomnę.

Możesz nawet nie być skończonym z definicji przegrywem, być zadbanym gościem, mieć jakichś znajomych, pracować i się rozwijać, mieć wiele hobby ale życie i tak zadba o to żeby regularnie kuć Cię w ten jeden aspekt życia w którym osiągnąłeś kompletną porażke. Brutalne, ale takie już jest życie.

#blackpill #przegryw #zwiazki #mgtow
marcin-tirowiec - Jakbym miał wskazać największą wadę takiego MSTOW / MGTOW / BLACKPI...

źródło: Blade Runner 2049 A

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcin-tirowiec: skoro celem każdego człowieka jest prokreacja to logiczne, że ten temat jest pierwszorzędny w życiu i stawiany na piedestale bo jesteśmy tylko zwierzętami. A praca, rozwój osobisty i inne rzeczy to tylko dodatek do kopulacji i integracji. Blackpill uświadamia brutalną prawdę ale za bardzo nie mówi co robić bo z tym problemem nie da się nic zrobić. Takie perpetum debile ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
mowości stronki regularnie przeze mnie odwiedzanej (różne fora sobie darowałem).

Jako że moje 3x urodziny już jutro, a nie miałem ani jednej okazji - mimo wielu prób przez dosłownie dekady, każdej zakończonej szyderstwem, opluciem (częściej przysłowiowym niż dosłownym, ale i takie się zdarzały), kilka razy groźbami, kilka raz

@marcin-tirowiec: @centerario Jak non stop czytasz takie negatywne rzeczy o zdradach, złych związkach i rozwodach to twój światopogląd na świat ulega
  • Odpowiedz
@centerario: biologia to też neuroplastyczność jak odetniesz sobie wydzielanie oksytocyny i zostaniesz schizoidem to nikogo nie potrzebujesz a emocje i libido cię wręcz męczą wiesz co to anhedonia?
  • Odpowiedz