Aktywne Wpisy
nuKER_ +87
#kryminalne #patologiazmiasta #seba
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
"17 lat żyję, a ty mi piętnastaka dajesz!?"- Nie żyje autor słynnych słów. Jego zachowanie w sądzie widziała kiedyś cała Polska.
Konrad Nowacki w 2007 roku został skazany za pobicie, którego ofiara cudem przeżyła. Kiedy usłyszał wyrok 15 lat pozbawienia wolności, zaczął się odgrażać w stronę sędziego. Nagranie było tak zwanym hitem internetu, jednym z pierwszych polskich virali.
Po 13 latach wyszedł na wolność, a w
źródło: IMG_0397
Pobierz
monky +18
Uuuuu.. poszło na lajwie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

źródło: 1000020074
PobierzNapisalem wprost co mysle. Stał się nkewolnikiem na 30 lat za raptem pół bańki. W moescie wojewódzkim kupisz za to kawalerke albo 2 mini pokoje 40m2
@stara_biauka_: Alternatywą jest przeważnie bycie bezdomnym, albo wynajmowanie do końca życia. Mieszkanie w kredycie można sprzedać w trakcie spłacania, więc średnie z tego niewolnictwo, skoro można się uwolnić.
Lepiej wyjechac do kanady na słupy wysokiego napięcia i zarobic na te mieszkanie w rok walcząc z niedzwiedziami niż byc niewolnikiem 30 lat za klitkę w wojewódzkim miescoe zadupia europy
@stara_biauka_: Ta, i całość tego co zarobi się w pięć lat da się odłożyć na zakup mieszkania, bo koszty życia są zerowe xD Idź trollować gdzieś indziej, może serio sam jedź do tej Kanady i oszczędź mi tego p---------a.
Za glupi jestes zeby to zrozumiec
1. Po pierwsze primo to bank ci zaufał że oddasz. Właścicielem nieruchomości już jesteś.
2. Większość kredytów i tak spłaca się przed czasem.
3. Nawet gdyby nie to spadek wartości pieniądza w czasie
Jedynie lichwiarski procent, nieuczciwy WIBOR oraz konkubinat każdego rządu z bankiem to rzeczy smutne. Sam kredyt na nieruchomość to
Chyba że to bk2% to nie opłaca się nadpłacać bo stracisz dopłatę.
Dlatego #gielda mocno to za kilka lat sam się kredyt spłaci( ͡° ͜ʖ ͡°)