Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +289
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

phantom-love +93
Niesamowite jaką ruscy przykladają uwagę, żeby tworzyć pierdyliard profili i wstawiać wszędzie praktycznie ten sam tekst
D--a to już im się pali z każdej strony
D--a to już im się pali z każdej strony
źródło: Screenshot_20251110_065209_Facebook
Pobierz

#inwestycje #akcje #xtb #gielda #inwestowanie
Fajnie że dają jaki dać stop loss, jak coś się będzie działo to zamykają sygnał itp.
Ze skutecznością wiadomo rożnie, trzeba samemu podjąć decyzję z którego skorzystać. Choć chwalą się np. czymś takim jak na zdjęciu.
Jakbyście chcieli zakładać tam konto, to dajcie znac, mogę dać reflinka, dzięki któremu będziecie mieli trochę taniej.
źródło: Skumulowany-wynik-Stref-Popytu-vs-Indeksy-start-100-32
PobierzTe sygnały na Squaber polegają na jakiejś wiadomości typu kup / sprzedaj teraz akcje XYZ?
Czy może na tym że gdy akcje XYZ osiągną ten i ten poziom ceny, to wtedy zrób to i to - czyli tutaj to jakby masz przedstawiony scenariusz w którym sam musisz ostatecznie podjąć decyzję czy kupujesz / sprzedajesz.
@zielonkaczerwonkaabc: Dokładnie tak. Sygnał przychodzą na apkę lub/i maila i tam masz że sygnał kupna, ceną docelowa, cena stop lossu. Jeśli zajdą jakieś niepokojące okoliczności lub algorytm będzie sugerował zamknięcie pozycji, to tak samo dostajesz sygnał zamknięcia.
Zauważyłem też (zresztą na webinarach współzałożycie squabera też to mówił), że jeśli wysyłają sygnał, to często ma to
@mnvt: daj refa na priv proszę, nie gwarantuje ze sie zarejestruje na płatne ale na pewno przeglądnę oferte
Ja też bym poprosił o link na priv, również przejrzę ofertę i bardzo możliwe że skorzystam :)