Aktywne Wpisy

planarize +24
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ArtBB +88
Powiedzcie mi, że to nie jest kasta xD
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
źródło: 1000015666
Pobierz

Rutyna, brak kasy, brak wsparcia, stres który żre człowieka od środka i poczucie że jesteś trybikiem który ma tylko pracować, płacić rachunki i zamykać mordę. A jak już nie wyrabiasz psychicznie to słyszysz „weź się w garść”, „pobiegaj”, „pozytywne nastawienie”… jakby to magicznie rozwiązywało problemy.
I najlepsze jest to że wszyscy o tym wiedzą, każdy czuje ten ciężar, a i tak udajemy że wszystko gra, bo trzeba wyglądać na silnego.
To powiedzcie szczerze – wy naprawdę żyjecie, czy tylko udajecie że nie toniecie tak samo jak ja?
niedawno mialem spinke z typem i powiedzialem mu ze szczescie to dach nad glowa, jedzenie za darmo prawie że, ukochana osoba i zwierzę to mnie wyśmiał że nie mam ajfona za 5-6 K
no to jak tam, znalazles juz mankamenty w nowym urzadzeniu?
wracajac do naszej spiny, moglismy sobie delikatniej wytlumaczyc odmienne punkty widzenia, ja sie kiedys nie przekonalem do ajfona, byl tez czas ze pisalem apki do androida i wiesz co? po prostu mi przeszedl konsumpcjonizm, a ty jak lubisz to prosze bardzo
btw. w śmietniku mozna znaleść takie rzeczy (np. z