Wpis z mikrobloga

To co dziś wyprawia Stanowski, to już przechodzi pisowskie pojęcie XD

Ze wstydem przyznaje, że oglądałem kiedyś jego materiały w Kanale Sportowym - na początku było zabawnie, później trochę zaczęła mnie drażnić jego stronniczość i chłopski rozum, a teraz nie jestem w stanie obejrzeć kilku minut materiału. Nie da się tego oglądać, to już poziom jakiegoś Kłeczka

#kanalzero #polityka #bekazpisu
BalonowySutener - To co dziś wyprawia Stanowski, to już przechodzi pisowskie pojęcie ...

źródło: temp_file9120491344402135473

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BalonowySutener: O Stanowski, którego kanał sam promuje fejki w sumie on sam dodaje rzeczy typu "NIE WIEM CZY TO FAKE ALE" xD wypowiada się na ten temat p------e. Klasyczne ośmieszenie tematu rosyjskiej dezinformacji, ciekawe czemu to robi. xD
  • Odpowiedz
@henry-jest: Niemożliwe politycy się ośmieszają, patrz idol prawicy Trump. Bekę to mam z was wszystkich free thinkerów, którzy siedzą sobie przed kompem i mają bekę, bo ktoś na wizji z-----ł jakąś głupotę xD Spoko najlepiej to nic nie robić i nic nie mówić wtedy to się w sumie nie popełnia błędów.
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: nie da się tego oglądać, to nie oglądaj ¯\(ツ)/¯
"wyświetlone 500tys razy" może i większość ludzi to debile a może to my myślimy że jesteśmy jacyś ponad innych. A tak serio, po za tym że masz sprany łeb przez hejt partyjny ktory przyćmiewa ci ocenę sytuacji. Stanowski czasem mówi takie rzeczy które na wykopie zgarnialy by najwięcej plusów. No chyba że się nie zgadzasz co do np ostatniej sprawy
  • Odpowiedz