Wpis z mikrobloga

Damian 30 Warszawa

Zgłoszenie fe2ec3eb2b43a929 z dnia 2025-09-18 21:27:39

Imię: Damian
Miejscowość: Warszawa

Kim jestem?
Jestem dowodem na to, że można być spokojnym człowiekiem, a jednocześnie nosić w głowie twórczy chaos napędzany czarnym humorem. Z zewnątrz cenię ciszę, bo to w niej ładuję baterie i rodzą się kolejne absurdalne pomysły. Jestem lojalny, co potwierdziłyby okoliczne koty, które nie tylko rekrutują mnie do swoich wybryków, ale też regularnie pozują mi do zdjęć. Oferuję długie, wielowątkowe rozmowy, które często dryfują w dziwne, ale fascynujące rejony.

Wygląd
Jeśli chodzi o wygląd: 167 cm wzrostu, włosy ciemny blond i zarost (ostatnio z wąsem w roli głównej). Lojalnie uprzedzam, że zdejmowanie rzeczy z najwyższej półki może być wyzwaniem logistycznym, ale za to staje się świetnym pretekstem do pracy zespołowej i kreatywnego rozwiązywania problemów.

Zainteresowania
W jednej chwili zgłębiam losy rzymskich legionów i herezję Horusa, by zaraz potem wprawić w zakłopotanie algorytm Spotify, puszczając na zmianę black metal i Gigi D'Agostino. W międzyczasie doglądam rosnącej w piecu. Hobbystycznie obserwuję też koty, starając się zrozumieć ich plany dominacji nad światem i potrzebuję sojuszników w tej misji.

Czego oczekuję?
Szukam partnerki do rozmów, które nie boją się zejść na dziwne tory. Kogoś, kto rozumie, że spokój nie oznacza nudy i potrafi docenić zarówno komfortową ciszę, jak i absurdalny żart czy czarny humor. Kogoś, dla kogo pomysł picia wina na dachu o trzeciej nad ranem brzmi jak świetny plan. Zdecydowanie nie odnajdę się w relacji z zapaloną podróżniczką, która kolekcjonuje pieczątki w paszporcie, ani z fanką głośnych klubów. Szukam kogoś, z kim można stworzyć własny mikrokosmos.

Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Jak to może wyglądać? Scenariusz pierwszy: wieczorny spacer, który kończy się seansem w kinie DIY. Scenariusz drugi: spontaniczny wypad autem gdzieś w Polskę, bez planu, ze spaniem w samochodzie. Oba mają ten sam finał - rozmowy do trzeciej nad ranem przy winie lub soczku. Wachlarz tematów: od analizy sensu istnienia po wspólne oglądanie memów z papieżem. Najważniejsze, żebyśmy wciąż mieli o czym gadać.

Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub, dzieci: Jestem otwarty na ślub zarówno cywilny, jak i kościelny, jeśli jest to dla Ciebie ważne. Jeśli chodzi o dzieci, to w mojej wizji przyszłości ich nie uwzględniam.

U----i: Wino jako dodatek do długiej rozmowy jest zawsze mile widziane. Poza tym podchodzę do tematu z rozsądkiem i na co dzień cenię sobie trzeźwość umysłu.

Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie

#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirekSzukaZony: znam Mirka i polecam. Mirek lubi czasem za wysoko sie wdrapywać i spoglądać na świat z dachów i kominów, niczym kot z najwyższej półki, ale myślę że odpowiednia Mirabelka wybiłaby mu z głowy te głupoty.
Za to ma oko i talent do robienia świetnych fotek!
  • Odpowiedz
Ja mam męża i jestem od niego sporo starsza xD ale tak, miałam kiedyś chłopaka ktory miał 165 i zostawił mnie dla innej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@NetworkCartoon ja na przykład jestem dla niego za stara ( ͡° ͜ʖ ͡°) i dodatku z bagażem doświadczeń w postaci bombelkow.
Ale osobiście znam Pana Mirka, i polecam. Po pierwsze to chyba źle się zmierzył, a@po drugie to kur*wsko inteligenta bestia. Więc nie polecam znudzonym życiem instagramowym panienkom. Flexxx jest na dachu 32 piętrowego wieżowca, przy ognisku w środku lasu gdzie grasują niedźwiedzie, albo podczas nocnego zwiedzania
  • Odpowiedz