Aktywne Wpisy

miszkurkam +222
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz
carving85 +180

gdzie nie idę to daj opinie daj opinie, a szczerze to rzadko kiedy mam ochotę dać 5, więc jak proszę o 3-4 to co kurde, mam im dać? Głównie chodzi o jedzenie.
Kiedyś miałem też sytuację, że mechanik samochodowy nie chciał mi dać kluczyków do samochodu po robocie zanim nie wystawię opinii. Wyglądało to tak:
rozliczone itd, mówię że jeszcze kluczyki i w drogę. On na to: "a mogę prosić o opinię google"? ja mówię - jasne! A on: "proszę teraz wystawić". Ja mówię, że wrócę do domu to się tym zajmę. On mówi - "nie bo zapomni pan, proszę teraz". Odpowiedziałem mu, że nie mam konta w google to oddał.
Po czym z ciekawości wszedłem w jego firmę na googlach późnij i co? Koleś działa na czarno, kasa do ręki. 2000 opinii google, same 5 gwiazdek xD Nie dziwię się skoro tak pod przymusem każe ludziom wystawiać to nikt nie da niżej żeby nie było awantury.
#google #opinie #ludzie #polska #ciekawostki #biznes
źródło: opinie-google
Pobierz