Wpis z mikrobloga

@Norskee: w sądzie jest szansa że wyjdzie już sensownie, ale u psiarskich rację ma ten kto zagada pierwszy. Urodzenie się z c---a daje jeszcze dodatkowe punkty
  • Odpowiedz
@WielkiNos Pomijając fakt, że nie odpowiedziałaś mi ma pytanie to tak ten pan zrobił coś złego. Nie broniąc absolutnie właścicielki bo to jej rolą jest zadbanie o to by do takich sytuacji nie dochodziło. Nie dla każdego jest pies (jakiejkolwiek rasy), a pewne wymagają więcej wiedzy i zaangażowania. Tak jak nie każdy powinien prowadzić auto, nie wielu 500 konne bmw, a debil i w melexie coś s-------i.

Także tak. Koleś na
  • Odpowiedz
nie reagując na jej krzyki i prośby

@CheekiBreekiBandito: Zwracam uwagę, że jak widać problemem jest to, że to mężczyna nie zareagował, a nie amstaff

Wolę wytłumaczyć, bo (no cholera) można się pomylić xDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
@WielkiNos: moze nie na kaucje ale na pomoc prawna, no k---a typowi grozi 5 lat. ja wiem ze to maksymalny wymiar ktory nie musi pasc. Jednak koles bedzie potrzebował ogromnego zaplecza prawnego zeby sie wybronić, tu trzeba prawnikow opini sąsiadów, i najlepiej nagrań. Zeby glupia c--a od amstaffa ostatecznie nie siedziala zadowolona bo dziadek w pierdlu
  • Odpowiedz
@CheekiBreekiBandito och nie, podły właściciel stracił rozum i zmasakrował biednego pieska po tym jak KOLEJNY TAZ jego psy i on sam były zagrożone przez Pimpusia. Teraz Pimpuś już nigdy nie pobiegnie po trawce ani nie pogryzie losowej osoby, co za koszmar
  • Odpowiedz
@Soothsayer Łapiesz psa za tylnie łapy przy ich naradzie podnosisz i odciągasz ~30-35 kg pies nie będzie się w stanie odcinać i poradzi sobie z tym nawet suchar. Ja suchym będąc psa o połowie mojej wagi jedną ręką podniosłem nad swoją głowę.

• Odpowiedz