Wpis z mikrobloga

Do wszystkich hejterów psiarzy - pamiętajcie: dla psa wcale nie jest stresujące, gdy wyje w mieszkaniu drapiąc w drzwi, nie mogąc poradzić sobie z samotnością. Dla pieska stresujące jest, gdy raz na rok na 30 minut odpalisz petardy!
#psiarze
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yet_another_user: psiarzy nie interesuje, ze ich pies sie stresuje jak ich nie ma i denerwuje wszystkich. Oni psa biora tylko z samolubnych pobudek i potrzeby akceptacji. Pies zawsze ich zaakceptuje jak dostanie zarcie, a ludzie wiedzą, że mają do czynienia z ludzmi chorymi i unikaja ich. Psychologia i natura. Wspolczuje psom czasami jakich maja wlascicieli.
  • Odpowiedz
Wrzuciles mnie na czarno, ale tak Cie triggeruje, ze i tak prowadzisz ze mna dyskusje xD super, cieszmy sie razem
  • Odpowiedz
@Casuel: Twoja rola na tym tagu trochę kojarzy mi się z dzieckiem w przedszkolu, które specjalnie umazało się błotem. Może i przez chwilę jest w centrum uwagi, ale koledzy nadal patrzą na nie z politowaniem. Przemyśl to, tak na spokojnie.
  • Odpowiedz
@Casuel: uhhh, ciężki przypadek. Gdybys po prostu miał inne zdanie, to chętnie bym z Tobą podyskutował, wtedy ma to w końcu największy sens. Ale widzę, że na ten moment tracę tylko czas, lecisz na czarną.
  • Odpowiedz
@yet_another_user: "następnym razem specjalnie dla Ciebie otagować ironia? Mam wrażenie, że nikt też nigdy nie powiedział, że zostawianie psa wyjączego z samotności to znęcanie się nad zwierzętami."

Widze, ze edytowales post. Dwa dni temu ja to pisalem na wykopie. Doradzalem facetowi, zeby zglosil wyjacego psa do toz, bo cierpi
  • Odpowiedz