Aktywne Wpisy

dominges08 +78
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +203
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

"Szanowny Panie.
W przypadku reklamacji gwarancyjnych, korzystamy z usług diagnostycznych oraz naprawczych serwisów producentów. Tak też było w tym przypadku, jeśli Asus wydał decyzję, iż karta jest sprawna, nie mamy podstaw do podważenia tej opinii./
Decyzja Spółki jest tożsama z decyzją serwisu producenta."
i teraz cmoknij nas pan w pompę. Zostaję z uszkodzoną kartą, pomimo że jest ona na gwarancji, sklep umywa ręce, serwis umywa ręce, czyli podejście do konsumenta w Polsce. Ostatni raz robię u nich zakupy. Macie pomysł jak to dalej rozwiązać?
#komputery #pcmasterrace #wykopefekt #nvidia #kartygraficzne #rtx #rtx4080 #it #informatyka
źródło: occt
PobierzTak bym zrobił, jednak na stronie internetowej asusa widnieje taka wiadomość
Uprzejmie informujemy, że nie prowadzimy ani infolinii, ani serwisu door-to-door dla użytkowników końcowych dla płyt głównych i kart graficznych. Prosimy o kontakt ze swoim sprzedawcą w celu otrzymania pomocy technicznej.
Czyli na komputroniku spoczywa właściwy proces gwarancyjny z Asusem
@koronawirus: machajacypapiez.jpg
Sam jak np. zmieniałem całą platformę (CPU, mobo, RAM) w marcu i wybierałem płytę od razu wiedziałem żeby Asusa i ASRocka nawet kijem nie tykać. Tyle że ja o tym czytam